Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem lett olyan kiváltság a párkapcsolat, mint egy új lakás vásárlása?
Egy normális ház 15-20 milla vidéken.
Egyedül fos, élhetetlen panelt lehet 10 alatt venni, de azzal a saját "örökké szopni akarok és mások seggében lenni" javaslatod írod alá.
Kulcsrakész lakásnál 170eFt/nm2 alapon lehet számolni + telek. Ez kb 20 millióba van.
Modernebb lakásoknál, mobilház, konténerház, stb. olcsóbb. Ott 16nm-es kb 4-6 milla, és bármennyit egymásra lehet építeni. Szóval ha azt veszed 15 millióból megvan egy lakás, amiben 2 ember simán elfér. Ha jön a gyerek, akkor hozzácsapnak még 1 szobát, potom 4 millióból, és máris 16nmel bővült a lakás.
De ez is olyan mint a magyar ember. Neki téglaépítésű ház kell 30 millióért, mert a szomszédnak is olyan van, és le leszek nézve ha nekem nem olyan lesz!
Elég furcsa hasonlat.. Egyébként ezt picit talán megint általánosításnak érzem.
Szerintem nem baj, hogy nőttek az igények. Ahogy nőttek a férfiaknak is, hiszen ők sem találomra ráböknek az első nőre, hogy gyere, oszt' alapítsunk családot. Azonkívül a párválasztás ízlés dolga is, én például a világból ki tudnék futni az olaszosan jóképű, napbarnított, lenyalt hajú aranyifjaktól..
Én úgy gondolom (de javítsatok ki, ha tévedek), hogy mivel a nők már itthon is a karrierteremtés útjára léptek és kevesen választják (vagy tehetik meg), hogy otthon maradjanak, ezért tartósan olyan férfit választanak maguk mellé, akikben azt látják, amit maguktól is elvárnak. Legyen jól öltözött, legyenek céljai, stb. Legyen olyan, aki nem "húzza vissza" őket. Az sosem fog egy párt alkotni, akinek jó negyven évig ugyanaz a karbantartói állás, és aki két év múlva már a külföldi társcégnél akar vezető manager lenni. Ezzel sem a karbantartókat, sem a managereket nem szólom le, de mindenki a hozzá hasonlóval tud jól kijönni.. Akinek nem olyan fontos a munkahely és szívesebben fókuszál a családra, az azzal, akinek mindene a siker, az azzal.
Plusz, a stabil munkahely még hagyján, na de a normális személyiség..? Az mindenkinek más prioritásokat hoz. Mindenkinek más a fontos, az általánosságokon túl.
Plusz, milyen echte magyar? :) Lóháton hátrafelé nyilaz? Szerintem a külsőségek változtak (illetve hogy nem mindenki bajszos, mint néhány évtizeddel ezelőtt).
Belgium meg annyira nem multikulti, a vallonok és a flamandok is belgák, meg az néhány német is, csak különböző nyelvet beszélnek, és kicsit mások a szokásaik.. De nem tér el annyira. Éltem ott kétlakiként két évig, nekem a belga férfiak kifejezetten nem tetszettek. :) 22/N
" potom 4 millióból" - hát na ja, mi is az a 4 milla? Bagatell! Nagyanyám félhavi nyugdíja! Dikmá, ha gyűjtünk két hónapig még 3 szobára telik!
Juhéhuhjhj
"Plusz, milyen echte magyar? :) Lóháton hátrafelé nyilaz? Szerintem a külsőségek változtak"
Ezen felröhögtem. :D
Amúgy tényleg, nem volt annyira régen, hogy a nőknél nem volt "divat" a munka, a konyhában meg a gyerek mellett volt a helyük, akit meg el kell tartani, az nem nagyon válogathat. Manapság azért a nők is tulajdonképpen ugyanúgy, ugyanolyan pozíciókban dolgoznak, mint a férfiak, ha meg emellé még többet is adnak magukra, akkor miért ne válogassanak?
Az már egy másik kérdés, hogy a huszonx éves szakmunkás (nem lenézésként) srácnak miért pont az egyetemista, leendő manager/mérnök/orvos/jogász lány kell. Ez pont az, mint mikor 100 ezres fizu mellé akarod megvenni a belvárosi lakást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!