Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lett olyan kiváltság a párkapcsolat, mint egy új lakás vásárlása?

Figyelt kérdés
Utóbbi a rendszerváltás előtt sokkal könnyebb volt, mint most. Ma viszont pl. 200 ezres fizetés mellett csak kemény hitelre lehetne venni egy 30 milliós lakást. Na ugyanezt érzem a szerelemben is. Igaz én fiatal vagyok, de apám elmondása szerint is régebben bármilyen nővel összejöhetett egy férfi, mert nem volt akkora konkurencia a férfiak között, a nők pedig nem igazán kalkulálhattak azzal, hogy majd megérkezik egy olasz kinézetű alfahím. Csak az igazán lúzerek és alkoholisták lettek egyedülállóak. Most viszont az ismerőseim körében is tapasztalom, hogy nem elég egy stabil munkahely és normális személyiség. A nőknek annál sokkal több kell (presztízs, jóképűség, sportos de egyben elegáns kinézet). Amit meg tényleg nem értek: Rengeteg jóképű pasast látok mostanában az utcákon és sokszor elgondolkozom azon, hogy ezeket esetleg mesterségesen tenyésztik. Tudom, hülyén hangzik, de abszolút nem látszik rajtuk, hogy "eche" magyarok lennének. Pedig mi nem is vagyunk olyan multikulti társadalom, mint pl. Belgium. Illetve még az is feltűnt nekem, hogy talán a nagyon fiatalok srácoknak van még több esélyük a csajozásban. Mert sokszor látok, dekoratív 15 éves kiscsajokat együtt smárolni (akiken látszik, hogy iszonyú jó csajok lesznek 3-5 év múlva), járkálni meglehetősen előnytelen kinézetű és nyikhaj gyerekekkel. Szerintem ilyen korban még nincs megfelelő önértékelése a lányoknak és sokkal naivabbak is. 18-20 felett ez már egyáltalán nem jellemző, addigra a nők elég tapasztalatot szereznek minden téren, hogy reálisan tudják felmérni a lehetőségeket.

2015. nov. 21. 10:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
23%
sajnos igen! és édesapád jól mondta ! azt én is észre vettem hogy a 80-90 es években több volt a szerelmes pár mint most!ma 1 átlag pasinak ha nem milliomos vagy bunkó fizikai képtelenség nőt találnia
2015. nov. 21. 11:55
 12/24 anonim ***** válasza:
79%
Miért ez az oldal a reménytelen kisfiúk gyűjtőhelye?
2015. nov. 21. 12:43
 13/24 anonim ***** válasza:
16%

Mi van Nagyi, véget ért a mise?

2015. nov. 21. 12:45
 14/24 anonim ***** válasza:
17%
Nem véleményezném különösen, legyen annyi elég, hogy az én ismerősi körömben (huszas éveik elején járó, sok esetben diplomás emberek) alapjáraton vannak olyanok, akikről tudni lehet, hogy sose volt barátnője, és ki is derült néhány "szájhősről", hogy hiába a nagy hang, megdöbbenésemre náluk ugyanez a helyzet. És akkor még a maradék, akiknek sikerül, azok is vért izzadnak közben...
2015. nov. 21. 12:57
 15/24 anonim ***** válasza:
62%

"Utóbbi a rendszerváltás előtt sokkal könnyebb volt, mint most. "

Naja, ha a tanács kiutalt neked egy lakast, akkor mindenkeppen...

A csajozos nyavajgas meg annyira szanalmas mar...

2015. nov. 21. 13:19
 16/24 anonim ***** válasza:
18%
A nők maximalisták. Ha az igényeiknek 98%-ban megfelelő hapsiba botlanak, vannak olyan idióták, hogy bevárják a 99%-os hapsit. Vajon miért van egyre több magányos srác...
2015. nov. 21. 13:24
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
13-as huszonéves vagyok és ateista, de szánalmasnak tartom már it ezt a nyavajgást. "Nincs barátnőm brühühü". Tudom minden nő gonosz és maximalista és egyetlen célja, hogy a rendes fiúkat kikészítse...te nem érzed röhejesnek ezt? Tanuljatok meg felelősséget vállalni a kudarcaitokért épp úgy mint a sikerért. Ja, hogy másokat hibáztatni könnyebb. Na ezzért a mentalitásért ragadnak lúzerek örökre az emberek.
2015. nov. 21. 13:45
 18/24 anonim ***** válasza:

" Vajon miért van egyre több magányos srác..."

Nincs egyre tobb.

2015. nov. 21. 15:09
 19/24 anonim ***** válasza:
21%

Apám ugyanezt mondta. Egyetértek vele. Van barátnőm, akivel komolyan tervezek, de ha szétmennénk, fogalmam sincs, mégis hol találnék normális barátnőt.

Az egyetemen a csoporttársaim közt is azt látom, hogy teljesen rendben lévő srácokat sorban elküldenek a csajok, mert nem elég helyesek, nem elég izmosak, nem elég jól öltözöttek, stb. A lány pedig vár fél évet és fél éven belül biztos, hogy belebotlik valami pasi, aki eléggé izmos, helyes, stb.

Szóval hasonlít a lakásvásárláshoz: Ha pasiként nem tudsz valami extra valutát felmutatni, amiért megkapod a házat, hát így jártál. Csajként meg az összes ház akciós és ugyanannyi összegért jobbat kapsz, mint amennyiért egy pasi kapna.

Aztán mindjárt jön az álszenteskedés pár embertől, hogy ez bizony nem így van. Mondjuk, a többség ezt tapasztalja, de nem így van... :)

2015. nov. 21. 17:58
 20/24 anonim ***** válasza:
szerintem a jó párkapcsolat sokkal nagyobb kiváltság lett mint egy új lakás! sok fiatalt és középkorút ismerek akinek van saját lakása -akár több is- de nincs normális párkapcsolata. sőt, ha jobban belegondolok akkor alig van olyan ismerősöm akinek jól működő kapcsolata van.
2015. nov. 21. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!