Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem lett olyan kiváltság a párkapcsolat, mint egy új lakás vásárlása?

Figyelt kérdés
Utóbbi a rendszerváltás előtt sokkal könnyebb volt, mint most. Ma viszont pl. 200 ezres fizetés mellett csak kemény hitelre lehetne venni egy 30 milliós lakást. Na ugyanezt érzem a szerelemben is. Igaz én fiatal vagyok, de apám elmondása szerint is régebben bármilyen nővel összejöhetett egy férfi, mert nem volt akkora konkurencia a férfiak között, a nők pedig nem igazán kalkulálhattak azzal, hogy majd megérkezik egy olasz kinézetű alfahím. Csak az igazán lúzerek és alkoholisták lettek egyedülállóak. Most viszont az ismerőseim körében is tapasztalom, hogy nem elég egy stabil munkahely és normális személyiség. A nőknek annál sokkal több kell (presztízs, jóképűség, sportos de egyben elegáns kinézet). Amit meg tényleg nem értek: Rengeteg jóképű pasast látok mostanában az utcákon és sokszor elgondolkozom azon, hogy ezeket esetleg mesterségesen tenyésztik. Tudom, hülyén hangzik, de abszolút nem látszik rajtuk, hogy "eche" magyarok lennének. Pedig mi nem is vagyunk olyan multikulti társadalom, mint pl. Belgium. Illetve még az is feltűnt nekem, hogy talán a nagyon fiatalok srácoknak van még több esélyük a csajozásban. Mert sokszor látok, dekoratív 15 éves kiscsajokat együtt smárolni (akiken látszik, hogy iszonyú jó csajok lesznek 3-5 év múlva), járkálni meglehetősen előnytelen kinézetű és nyikhaj gyerekekkel. Szerintem ilyen korban még nincs megfelelő önértékelése a lányoknak és sokkal naivabbak is. 18-20 felett ez már egyáltalán nem jellemző, addigra a nők elég tapasztalatot szereznek minden téren, hogy reálisan tudják felmérni a lehetőségeket.

2015. nov. 21. 10:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
61%

"Mondjuk, a többség ezt tapasztalja, de nem így van... :)"

Mindig aranyosnak tartom amikor valaki a sajat velemenyet a tobbsegevel azonositja :)

A helyzet az, hogy a fiuk es lanyok tulnyomo reszenek van parkapcsolata. Ha neked nincs, akkor magadban keresd a hibat, ne a nokben.

2015. nov. 21. 22:20
 22/24 anonim ***** válasza:
75%

Nem igazán értem a kérdést.

Ha te megtehetnéd, hogy kiválaszd magadnak azt a nőt, aki igazán kell neked, megtennéd? Hát persze hogy. Ne mondd, hogy akkor is olyannal kezdenél inkább aki mondjuk csúnyább, sikertelenebb, teszetoszább, fenetudjami.

Namost ha a fent említett hölgyek megtehetik, hogy kiválasszák a nekik tetsző férfit, miért ne tegyék? Hogy a te kis lelkecskéd ne sértsék meg?

Ne haragudj, de nem a másikkal van a gond, amiért te nem kellesz neki, hanem veled, amiért olyan kell, akivel nem vagy egy hullámhosszon.

2015. nov. 22. 00:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Párválasztás terén a világ semmit sem változott. Evolúciós rend szerint a férfiak próbálkoznak, de a nők választják meg, kinek engednek. Ha belegondoltok, utódnemzés céljából ez teljesen helyénvaló. Az, hogy az igények változnak, természetes dolog. De itt megint csak az evolúciós rend érvényesül: aki tud alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez (igényekhez), az fennmarad, aki nem, az kihal. Nyavalygással, a másikra mutogatással senki sem fog célt érni.
2015. nov. 22. 10:47
 24/24 anonim ***** válasza:

#21-es:

Nyugodtan tartsd aranyosnak! :) Végül is, egyesek szerint a fényevéssel lehet élni. A többség szerint nem. De aranyosak, hogy nem hiszik el, ugye?

Van kapcsolatom, szerencsére szépen megvagyunk már 6 éve. Ettől függetlenül nem vagyok vak és látom a környezetem. Amit írtál, pont rád illik, csak fordítva.

2015. nov. 22. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!