Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ló szamár is jó elv alapján vagyok a barátnőmmel azzal átverem és inkább szakítsak vele?
Mivel egy alacsony nem túl vonzó kopaszodó pasi vagyok így lejjebb kellett adnom az igényeimet ahogy itt azt tanácsolni szokták, tessék össze is jöttem egy átlagos szerencsére nem kövér, csak nagyon picit duci nagyon kis mellű nővel, ugyanis ő szóba állt velem legalább, de nekem a nagy mellű csinos vékony nők az eseteim.
Mivel így nézek ki pluszba eléggé határozatlan félénk pasi vagyok így 35 évesen, ilyen nő nem áll velem szóba. Most ilyen mit tudok tenni?
Őt nem vered át, hanem magadat.
Ő szerelmes, téged akar és megkapott, ezért boldog veled.
Mint te is reálisan látod, szakítasz, van esély soha nem lesz olyan akit szeretnél.
Undorító.
De nincs ezzel gond mert a nők is ezt csinálják.Sőt ma már ez sokkal elfogadottabb mintha csúnya szűzként keresed az örök szerelmet.A vicc az h igy még könyebben tudsz majd csajozni mert a nőknek imponál a foglalt pasi...legalábbis az általad le írt csajoknak.Mikor szingli voltam sokkal nehezebb vlt barátnőt találni...mikor volt barátnőm nem bírtam le vakarni a nőket magamról.
Szóval üdv az új világban és érezd jól magad ha van gusztusod hozzá.
31f
Remélem, csak elméleti a kérdés és senki nem ilyen hülye igazából.
Összejönni valakivel, aki nem tetszik = hatalmas öngól. Mint ahogy az is, ha csak az emberek külsejét nézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!