Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most szakítottam a barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most szakítottam a barátnőmmel. Manapság hol lehet a leghobban társat találni? 24/f

Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 21:26
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

A gyakorin :DDDD

Bocs nem hagyhattam ki!

Legeredményesebben a való életben.

2018. ápr. 22. 21:29
 2/9 anonim ***** válasza:
38%

Jelneleg sehol. Úgy 30 éves korodban talán akad majd egy kövér, igénytelen, fogatlan, 25 körüli, gyerekkel otthagyott nő akin már átment a fél kerület és szo-szo alapon jó leszel (de inkább mint jobb keresettel rendelkező pótapa).

A magyar felhozatal kb. ilyen. A kikent, flegma szelfikirálynőknek mindig vannak "alattvalóik", az átlagos lányok mindig olyan után ácsingóznak aki kapcsolatban van vagy nem lehetnek együtt. Az átlag alatti lányok igényei szerencsére már lejebb estek az isteni magaslatokból a fiatal Davic Beckham kaliberű pasik szintjére. A tényleg visszataszító lányok pedig talán beérik egy 7/10-es pasival.

2018. ápr. 22. 21:33
 3/9 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem most még korai ezen gondolkodni. Ha tényleg nemrég szakítottál a barátnőddel ,akkor inkább arra próbálj meg időt szánni ,hogy kellően ki tudd ezt heverni. Biztos nagyon elkeseredett lehetsz és magányos ,de ha most keresnél valakit ,arra valószínüleg csak az exed pótlékaként tekintenél szerintem ,vagy csak valakire ,akivel még mindig jobb együtt ,mint egyedül a magányban. Add ki magadból a bánatot ,akár egyedül ,akár barátokkal. De szerintem még ne próbálj új kapcsolat felé nyitni.

De a kérdésedre visszatérve. Olyan szempontból nehéz a kérdés ,hogy nem tudunk rólad semmit : miket szeretsz csinálni stb. Abból ki lehetne indulni ,és tanácsot adni ,hogy hol lenne majd érdemes ismerkedned.

Ha esetleg mondasz magadról pár szót ,megpróbálunk pár ötletet adni.

24/N

2018. ápr. 22. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Idén végzek az egyetemen, szeretek olvasni, filmet nézni, nagyokat sétálni, főzni. Majdnem 3 éve voltunk együtt és nagyon megviselt a szakítás.
2018. ápr. 22. 21:39
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk ezek jó tulajdonságok.

Egyetemen végeztél, tehát felcsillan a szemük, hogy sokat fogsz keresni

Szeretsz olvasni, tehát tisztában vagy az helyesírás szabályaival és fenn tudod tartani a kommunikációt a rengeteg "oké" meg ":-)" reagálásnál is

Filmet nézni/nagyokat sétálni - ezt felejtsd el, az nem program a mai csajoknak. Wellness hétvége meg hasonlók inkább.

Főzni: Mivel a mai csajok nem hajlandóak ilyen rabszolgamunkára ezért legalább nem haltok majd éhen. A többi háztartási teendők is feleződhetnek majd oly módon, hogy felét megcsinálod aznap, másik felét pedig másnap.

2018. ápr. 22. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem adj időt magadnak. Miért kell rohanni?
2018. ápr. 22. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha interneten akarsz ismerkedni, akkor próbáld ki a Tinder-t, manapság az a legnépszerűbb.

Élőben meg szinte bárhol.

2018. ápr. 22. 21:48
 8/9 anonim ***** válasza:

Azonnal ne gyere össze senkivel,mert azzal csak pótlék lesz a csaj.Pláne,ha ki se heverted.

Inkább menj el valamerre és ne görcsölj.Teszem azt holnap uszodába, vagy bárhová, csak ne akarj még barátnőt,mert csak áltatni fogod.

2018. ápr. 22. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha még csak most szakítottál, akkor miért akarsz már azonnal társat találni? Legyél kicsit egyedül, ne csak pótléknak keress valakit, aki segít elfelejteni a volt barátnődet. Később találhatsz olyat, aki valóban önmagáért érdekel, és nem csak átvészelni segít ezt a szakítás utáni időszakot.

Egyébként meg bárhol lehet ismerkedni. Írtad, hogy szeretsz olvasni. Most volt a Könyvfesztivál, ilyen helyeken is lehet pl. Vagy egyéb rendezvényeken, amik azokhoz kapcsolódnak, amiket szeretsz csinálni.

Az 5-ös hülyeségeinek pedig ne higgy. Vannak még olyan lányok, akik szeretnek olvasni, filmet nézni, sétálni, együtt főzni a párjukkal, és nem a Wellness hétvége a kedvenc programjuk. Csak figyelembe kellene venni a lány személyiségét is, nem csak a külsejét, és akkor el lehet kerülni, hogy egy olyan lánnyal legyél, mint akiről ő ír.

2018. ápr. 23. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!