Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól döntöttem hogy szakítottam barátnőmmel mert jó bensővel manapság könnyen találok új lányt?
Kicsit kitalációnak tűnik, de most feltételezem hogy igazat írsz.
1.Csak azért "dobtad", mert "untad"? Ebben nem sok logikát látok. De lehet, csak mert én emiatt nem "dobnék" senkit.
2.Barlangban élsz...? Pont ez sokak dilemmája, hogy manapság elég komoly feltétel-listának kell megfelelni.
3.Kapcsolatfüggőként, először ezt a problémád kellene "kivizsgáltatnod", és megoldanod.
Neked kellene tudnod, hogy jól döntöttél-e.
Nem tudom, hogy mi árad a gondolkodásmódodból, de olyan, ami számomra nem annyira szimpatikus. :) Mindegy, azért sok sikert.
Elég furcsán gondolkozol. Nem azért dobjuk a barátnőnk, mert könnyen találunk mást, hanem azért, mert már nem jó vele. Függetlenül attól, hogy utána lesz-e más vagy sem, könnyen találunk-e vagy nehezen.
Egyébként ha kapcsolatfüggő vagy, akkor ne barátnőt keress, hanem próbáld meg helyretenni magad. És majd utána keress barátnőt. A függőség nem szimpi.
6. Miért lennék hulye azért mert nem maradok olyan kapcsolatba ahol nem érzem jól magam. Bocs én nem vagyok olyan igénytelen mint te aki olyan kapcsolatba is benne marad ami nem jó csak azért mert lyuk kell...
7. Benső!! A belső az a májam szívem jó lehet az is szép 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!