Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem, hogy szakítottam az új barátnőmmel?
Buksisimogatás mellett megerősítem azt hogy jól cselekedtél.
De ehhez miért kell több idegenember megerősítése? Magadtól ezt nem tudod?
Mivel ez a Felnőtt kategória, illene úgy is viselkedned!
Szerintem igen, de jegyezd meg tabulságnak, hogy legközelebb bele sem szabadna ilyenbe menni. Én is így voltam a volt párommal, 2 és fél év kellett ahhoz, hogy túllegyek rajta. Ennek ellenére egy év után összejöttem egy másik sráccal, mert úgy tűnt, nem érzek semmit iránta már... Hát csak elég volt kicsit belemélyedni a kapcsolatba az újjal, és egyből kibukott, hogy ez nagyon nincs így... :/
Sokan talán pártolják a lezáratlan kapcsolatok halmozását, de szerintem minden ember megérdemli, hogy a párja magáért szeresse, és úgy igazán szeresse. Ezt nem lehet úgy, hogy van érzelmi kötelék a másikkal...
Köszönöm szépen mindenki válaszát, megértem azokat is, akik "hideget" írtak és látom, hogy van itt olyan is, aki járt már hasonló cipőben.
Még ha úgy is tűnik, nem arról van szó, hogy csak szexre kellett a nő és játszottam az érzéseivel, legalábbis direkt nem. Sajnos bennem később realizálódott a korábbival a szakításunk ténye és padlót fogtam fejben. Azt hittem, jól vagyok, de nem. Épp azért, mert rögtön szóltam, nem játszottam vele.
Tudod a lehető leghelyesebb helyzet magaddal szembe, hogy amíg nem tisztáztad le, és nem zártad le a volt barátnődet, addig nem mész bele új kapcsolatba.
Az új lánynak se lehet könnyű, de azért 4 hónap után még túl lehet élni, de az a tudat biztos megfordult a fejében, hogy csak pótlék volt semmi több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!