Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ló szamár is jó elv alapján vagyok a barátnőmmel azzal átverem és inkább szakítsak vele?
Mivel egy alacsony nem túl vonzó kopaszodó pasi vagyok így lejjebb kellett adnom az igényeimet ahogy itt azt tanácsolni szokták, tessék össze is jöttem egy átlagos szerencsére nem kövér, csak nagyon picit duci nagyon kis mellű nővel, ugyanis ő szóba állt velem legalább, de nekem a nagy mellű csinos vékony nők az eseteim.
Mivel így nézek ki pluszba eléggé határozatlan félénk pasi vagyok így 35 évesen, ilyen nő nem áll velem szóba. Most ilyen mit tudok tenni?
Menj edzeni, szedj hajnovesztot, akarmi..
De ha ronda vagy, akkor ne legyenek egekig ero igenyeid.
De ha ronda vagy, akkor ne legyenek egekig ero igenyeid.
Pontosan emiatt nincs is egekig érő igényeim, lejjebb adtam az igényeket és emiatt alakult ki ez a helyzet, hogy ö is jó lesz de ezáltal alakult ez a helyzet
Szerintem a kérdés hogy szereted-e szeretsz-e vele lenni. A stílusból ítélve ahogy róla írsz a válasz gondolom nem. Ebben az esetben nem szép dolog hogy ámítod.
Az add lejjebb külső terén azt jelenti ne csak a cicákat vedd számításba nem azt hogy jöjj össze bárkivel aki szét teszi a lábát. Ha olyan társat talál az ember akinek a belső értékei a viselkedése összhangban van a sajátjával kiegészítik egymást és jól érzik magukat együtt akkor jellemzően a külső tulajdonságok kevésbé lesznek fontosak. De ez csak abban az esetben működik ha a másik csak simán semleges tehát nem feltétlen az eseted de nem is taszít és hagysz magatoknak időt összemelegedni.
Tehát az add lejjebb csak annyit jelent hogy az olyanok felé is legyél nyitott akiktől nem áll a cerka már az első pillanatban nem azt hogy az ízléseddel élesen szembemenő számodra taszító vagy kívül belül érdektelen emberrel jöjj össze.
Ha viszont szereted a másikat nem csapot be hisz ezért van a párkapcsolat ha egy tök érdektelen adott esetben taszító ember a számodra de jobb nincs akkor viszont eleve összejönni se kéne.
A nullánál nyilván több van benned a nő iránt, hiszen nem töltenéd vele az idődet, ha a terhedre lenne.
A nagy lobogó, mindent elsöprő legendás szerelem nem minden esetben van jelen egy kapcsolatban, de ha igen, akkor is múlandó. Simán kialakulhat egy kölcsönös mély szeretet, lelkiséggel stb. Nyilván ha semennyire se vonz, kizárólag statusszimbólumnak tartod, hogy elmondhasd, van barátnőd, de igazából bottal sem piszkálnád, azzal leginkább saját magad ellen vétesz, hiszen méltatlan helyzetbe hozod magadat és a párodat, akit pedig csak illúziókban ringatsz.
Amit én tudok ajánlani neked, hogy ne ezen kattogj, hanem azt gondold végig hogy mit érzel iránta. És ha ez megvan, legyél őszinte. Alapvetően még a kompromisszumkapcsolat sem baj, ha mindkét fél elfogadja a helyzetet. De fontos az asszertív és őszinte hozzáállás.
Én az általad emlegett kategória vagyok (bár bevallom, a mellem nem eredeti), és igazad van, valóban nem állnék szóba veled. De nem azért, mert kopaszodsz vagy alacsony vagy, hanem mert totálisan lealacsonyítóan írsz és gondolkodsz a nőkről. Nem csak biodíszlet vagyunk, a barátnőd sem az, van lelke, vannak érzelmei. Nyilvánvaló, hogy szakítanod kell vele, ne rabold a drága idejét. Biztos vagyok benne, hogy lesz férfi, aki így szereti majd és meg fogja becsülni.
Te meg kereshetsz ízlésednek megfelelő barátnőt, sok sikert hozzá. Amúgy mit tudsz felmutatni, ami miatt egy nő téged választana, mik az erényeid? Mert csak arról írtál, ami negatív benned.
Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy attól, hogy valaki kopaszodik és alacsony, nem lesz "nem túl vonzó". Az én páromra is illenek a jelzők, és egy nagyon is vonzó férfi, én legalábbis bolondulok érte.
Mi a gond? Valószínű, ő is hasonló okok végett van veled
Nem hiszem, volt már ideális pasija is, ő dobta. Egyszerűen csak szerelmes belém azt mondta...Lehet rajta érezni is. Mondta is hogy úgy érzi ő sokkal jobban akar mint én őt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!