Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs ló szamár is jó elv alapján vagyok a barátnőmmel azzal átverem és inkább szakítsak vele?
Mivel egy alacsony nem túl vonzó kopaszodó pasi vagyok így lejjebb kellett adnom az igényeimet ahogy itt azt tanácsolni szokták, tessék össze is jöttem egy átlagos szerencsére nem kövér, csak nagyon picit duci nagyon kis mellű nővel, ugyanis ő szóba állt velem legalább, de nekem a nagy mellű csinos vékony nők az eseteim.
Mivel így nézek ki pluszba eléggé határozatlan félénk pasi vagyok így 35 évesen, ilyen nő nem áll velem szóba. Most ilyen mit tudok tenni?
Igen, átvered.
Neked hogy állna a szád, ha a szamár szerepében lennél?
Nem éreznéd megalázónak?
Idővel megszokod a látvány és tetszeni fog neked.
Felfedezed a kis mell előnyeit is.
Szépen előjönnek az érzések is, és azt veszed majd észre, hogy szereted.
Ez a legszemetebb dolog, amit lehet tenni egy nővel. Köpj fel nyugodtan, és állj alá!
Az a szerencsétlen azt hiszi, hogy valami lelki kötelék van köztetek, összetartoztok, szeretitek egymást, stb. Miközben te pont leszarod a lelkét, úgy válogatsz a nők között, mintha felfújható guminők lennének, és csak a külső lenne a fontos. Neked egy nő nem több, mint eszköz az izgalmi állapot eléréséhez, meg a kielégüléshez, és akivel lehet villogni. Az ilyen agyhalott férfiaktól mentsen meg minden aranyos nőt az ég!
Keresgélj inkább az aranyásó plázacicák között, azoknak pont annyi agya van, mint neked, összeilletek! De ne egy kedves nőt csessz így át, te gyökér!
Nem tudom, elég gáz, ahogy viszonyul, DE a lány esetében sem értem, hogy hogy tud “szerelmes lenni” valakibe, aki ilyen felszínes. Valami nem stimmel a lánnyal se..
Remélem õ is tanul a hibájából ezután és megválogatja, hogy kivel kezzen.
Sem neki, sem neked nem a kinézetetekkel van a baj......
haha, szóval te ronda vagy, alacsony és kopaszodó és még így is össze tudtál szedni egy átlagos nőt, ezért össze kéne tenned a kezedet és a lábait csókolgatnod, de neked persze a vékony+nagymellű nők jönnek be, akik a társadalom 0.00001%át alkotják, mert genetikailag nagyon ritka, hogy vékony legyél és hozzá nagy legyen a melled..
wow, wow, mesélj még. te még ezt az átlagos nőt sem érdemled, nem hogy egy szép nagymellű vékonyat.
szóval igen, jobb lenne, ha szakítanal, hadd találjon jobb pasit nálad.
Ábrándképet kergetsz. "Úh anya milyen szép lány, mint egy földre szállt angyal. Igen kisfiam és tudod mit? Biztos vagyok benne, hogy őt is unja valaki."
El sem tudod képzelni mennyivel fontosabb dolog az, amid most megvan, mint az amit szeretnél hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!