Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ilyen férfiaknak szavakkal segíteni, vagy csak az használna, ha barátnőt tennénk melléjük (vagy az sem)?
Több férfival is beszélgettem már itt, akik magukat csúnyának tartották (nem voltak azok) és elsősorban erre fogták, hogy nincs barátnőjük. Bármilyen ötletet mondtam nekik, lehurrogtak. Ha mutattam képet ismerősökről akik náluk csúnyábbak (objektívan nézve ugye) és mégis boldog párkapcsolatban vannak, akkor kimagyarázták, hogy a srác biztos gazdag, vagy bunkó, vagy nagy mázlista, mert ezek nélkül egy átlagos srácnak nem lehet barátnője.
Van, akivel rengeteget beszélgettem, találkoztunk is, mégis még mindig ugyanazt nyomja gyakorin, hogy ha a férfi nem alfa, akkor esélytelen számára a párkapcsolat.
Én úgy gondolom ezek után, hogy, mivel ők nem fogadják meg a tanácsokat, csak a többi embert okolják a helyzetükért, így kb esélytelen, hogy változzon a mentalitásuk, hacsak nem éri őket pálfordulás. Lehet, hogy ha beléjük szeretne egy nő, akkor azt könnyen eltaszítanák a viselkedésükkel, gondolkodásmódjukkal, megkeseredettségükkel és nőkre vonatkozó sztereotípiáikkal.
Ti mit gondoltok erről?
Nem kell pozitív visszajelzés. Az nem önbizalom. Azt ha én adom neked, el is vehetem tőled.
Bókocskák olyanok, mint egy nyílt sebre bibitapaszt tenni.
Privátokra nem válaszolok mostanában már, így amit ma kaptam, arra itt szeretnék válaszolni.
A privát üzenet: "Az eredeti kérdés, hogy mi a véleményünk erről... nekem az, hogy tök igazad van.
Itt sok a megkeseredett férfi, aki a nőket okolja. Biztos vagyok benne, hogy egy része reális a sérelmeknek. Nekem is vannak sérelmeim, de az primitív dolog, hogy minden nő/férfi hülye.
Ez a válaszokban is tükröződik, el sem gondolkoznak a bajon, rögtön rávágják, hogy valaki biztos hülye. Ez a másik gyökérség. Ezért nem éri meg kérdést kiírni, és nem tudom minek válaszolnak az ilyenek. (A másik ilyen a "kezeltesd magad", na arra odamennék és én kezelném az illetőt, hogy mégis mit képzel magáról....)
Van ellenpélda, és azt gondolom én is meg fogom találni azt, akivel majd kölcsönösen jól érezzük magunkat egymással.. Nem nézem le a nőket, mert látom hogy a férfiaknál is van gond bőven. Ezek emberi dolgok, önzőségek, makacsságok, konokságok... meg az illető szeretnő királyfi/királynő lenni.
A másik ami fura, erre viszont nem vonatkozott a kérdésed, amikor azt írják, hogy "adj lejjebb az igényeidből". Erről neked mi a véleményed?
Én erre kiakadok, mert szerintem aki ezt kiírja, neki is vannak igényei, de nyilván ő sem tudna őszintén szeretni valakit, aki az igényei alatt van... de itt meg okoskodik, de ő sem tudja megcsinálni."
A válaszom: Az "add lejjebb az igényeid" egy szinten reális, függ attól, mik az illető igényei. Ha valaki csak x magas, y testalkatú, barna szemű, barna hajú, Zoli nevű férfit akar párnak, arra nyilván az a válasz, hogy hülyeség, és adjon le ezekből. Viszont a belsőre vonatkozó igények nagyrészt jogosak, de azok közül sem feltétlen kell mindenhez ragaszkodni. Fontos a kompromisszumkészség ebben is. Szerintem abból is nyugodtan le lehet adni, hogy a másiknak mindenképp ugyanaz legyen a hobbija, ugyanazt az x zenét hallgassa, pontosan ugyanazokat a filmeket szeresse, stb. Szerintem ezekben a kérdésekben sokkal fontosabb a tolerancia. Én például sokáig olyan párt szerettem volna, aki ugyanúgy szimfonikus metál rajongó, mint én. A párom ki nem állhatja, de nincs ebből gond, mert pl Muse, Placebo és ezekhez hasonló zenekarokat mindketten imádunk.
30-as:
Én már átéltem, de maga a lila köd nem tartott sokáig. Házasság/gyötrelem lett belőle és végül válás. :)
Én nem utáltam meg a nőket, de már tudom, hogy vannak olyan jellemzők, amely majdnem minden nőre igazak, mint ahogyan a férfiaknál is vannak ilyen alapjellemzők.
Viszont nem akarok tovább kapcsolatot, mert nem való nekem, remete típus vagyok. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!