Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ilyen férfiaknak szavakkal segíteni, vagy csak az használna, ha barátnőt tennénk melléjük (vagy az sem)?
Több férfival is beszélgettem már itt, akik magukat csúnyának tartották (nem voltak azok) és elsősorban erre fogták, hogy nincs barátnőjük. Bármilyen ötletet mondtam nekik, lehurrogtak. Ha mutattam képet ismerősökről akik náluk csúnyábbak (objektívan nézve ugye) és mégis boldog párkapcsolatban vannak, akkor kimagyarázták, hogy a srác biztos gazdag, vagy bunkó, vagy nagy mázlista, mert ezek nélkül egy átlagos srácnak nem lehet barátnője.
Van, akivel rengeteget beszélgettem, találkoztunk is, mégis még mindig ugyanazt nyomja gyakorin, hogy ha a férfi nem alfa, akkor esélytelen számára a párkapcsolat.
Én úgy gondolom ezek után, hogy, mivel ők nem fogadják meg a tanácsokat, csak a többi embert okolják a helyzetükért, így kb esélytelen, hogy változzon a mentalitásuk, hacsak nem éri őket pálfordulás. Lehet, hogy ha beléjük szeretne egy nő, akkor azt könnyen eltaszítanák a viselkedésükkel, gondolkodásmódjukkal, megkeseredettségükkel és nőkre vonatkozó sztereotípiáikkal.
Ti mit gondoltok erről?
Ez egy mentális börtön. Az nem olyan egyszerű, hogy te majd kinyitod a cellája ajtaját és kivezeted a fényre, hogy elhiggye létezik a nap és a szabad ég. Ha ő felépítette a kis világát, és a zárkájában biztonságosabb vergődni, tagadni fogja, hogy hogy létezik a nap és nem megy ki veled.
Egyszerűen hagyni kell őket. Ha majd megunják ezt a sehova nem vezető életet és a kis cellájukat, akkor megtalálják a módját, hogy nyissák ki a zárkájuk ajtaját.
Nem tudod őket megmenteni önmaguktól.
11-es.
Nagy marhaság amit írsz. Egyszerűen tudod mire lenne szükség? Hogy velünk is kedves legyen legalább 1-2 nő,hogy érezzük hozzánk is vonzódik valaki,vagy legalább értékesnek tart.
És ne a mindennapos flegma fej,kinevetés,levegőnek nézés legyen a nőktől elért összes interakció.
27/F
27/F, de azt mondod, hogy beszéltél itteni nővel és találkoztatok is. Ő sem volt kedves veled, és nem próbált segíteni? Persze rossz, ha amúgy nem jött össze veled. Ettől függetlenül az ő kedvessége is már benne van az 1-2 nő kedvességében, nem?
Tudom, hogy sok év sikertelensége után nehéz meglátni a szép dolgokat, de ahogy viszonyulsz a világhoz, az úgy fog hozzád viszonyulni. Ha te is savanyú arccal mész mindenfelé, kicsi az esély, hogy valaki rád mosolyog. A másik, hogy sajnos sokszor a férfiak flörtölésnek veszik a nőtől, ha az kedves velük, azt hiszik, akkor már szabad az út az ágyba. Ez mindkét nem hibája sajnos, én ezért tartózkodom a nyitottságtól ismeretlen férfiakkal szemben. Kevés az, aki a nőt képes barátként is látni, és nem instant párjelöltként.
"Egyszerűen tudod mire lenne szükség? Hogy velünk is kedves legyen legalább 1-2 nő,hogy érezzük hozzánk is vonzódik valaki,vagy legalább értékesnek tart."
"ne a mindennapos flegma fej,kinevetés,levegőnek nézés legyen a nőktől elért összes interakció."
Nekik az sem segítene, ha minden nap kedvesek lennének velük a lányok. Miért mondom ezt? Mert a baráti társaságomban is van ilyen kesergő ember. És amikor a fiúhaverok mondanak le az illetőről, ott már tényleg gáz van. Mi is segíteni akartunk rajta, hogy változzon az élete. Neki marha könnyű dolga is lett volna, mert bejáratos vagyok női társaságba, de ha nem jön el? Ha hét pár lovashintóval sem lehet elvinni a rendezvényre, akkor mihez kezdjünk vele? Ha elzárkózik az élettől, ha nem nyit, akkor neki game over.
Én már annyiszor segíteni akartam, hogy mást nem értem el, csak lemondtam róla. Pedig én tálcán szállítottam volna a nőket neki, csak válogatnia kell!
Külső tényezőket sokkal egyszerűbb okolni, mint belsőt. Ha elfogadjuk, hogy valamin lehetne változtatni, hogy kezünkben van a döntés akkor megnő a felelősségvállalás így a koppanás veszélye is. Minek ismernék be, hogy velük semmi baj? Így muszáj lenne mélyebb, a személyükben keresendő dolgokat "okolni" ami sokkal fájóbb.
Nekem meggyőződésem, hogy akik állandó szinglik, nemtom függetlenül hihetetlen zavaros emberek. Önértékelésük nulla, kompromisszumképességük nulla, lusták, hisztisek, rigolyásak, álomvilágban élnek teli a kapcsolatokat illetően diszfunkcionális gondolattal, attitűddel illetve elvárásokkal.
Az, hogy valaki pátyolgatni próbálja őket semmit sem jelent. Nem erre van szükségük. Úgy ahogy nem is arra, hogy barátnőt tegyenek melléjük.
Ők pontosan tudják, hogy mi a baj velük. Amíg ezen nem változtatnak addig a helyzetük változatlan marad. Kicsit önbüntetés, kicsit önbeteljesítő jóslat, kicsit önigazolás.
Az a baj ezzel a kérdéssel és a női tanácsok nagy részével, hogy igazából a párkapcsolat meglétével próbálják magyarázni, hogy ki milyen.
Pedig aztán a nők sem jobbak semmivel mint a férfiak. Többségük vagy extrém féltékeny, hisztis, kisajátító, korlátozó, agresszív, verekedős, irányításmániás, stb. Vlamelyik ugyanúgy jellemző rájuk is. Az, hogy ennek ellenére mindig van pasijuk nem menti fel őket ez alól és jelenti azt, hogy jobbak lennének. Egyedül azt jelenti, hogy a férfiak vagy elfogadóbbak vagy úgy vannak vele, hogy jobb egy lány akivel mindig lehet szexelni, ezért elviselik.
Senki nem állította, hogy a nők fikarcnyival is jobbak. Szerintem ugyanannyi féltékenykedő, hisztis, kisajátító, korlátozó, agresszív, verekedős, irányításmániás férfi és nő van kapcsolatban. Valaki elviseli ezt is, a férfiaknak lehet kell a biztos szex, az ilyen férfi mellett lévő nők meg kapcsolatfüggők és azt hiszik, a másik majd megváltozik értük.
Nem értem, mi a célod ezzel a válasszal, Jaguár. Mindkét nem tagjai ugyanannyira hibásak, ha nem jön össze nekik kapcsolat, ugyanannyian vannak rossz kapcsolatban, stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!