Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban jobban értékelnek egy olyan nőt, aki nagyon megválogatja a szexpartnereit?
Puszta kíváncsiságból írtam ki a kérdést, hogy ez csak egy elterjedt tévhit-e, vagy tényleg így van.
Én személy szerint 4 sráccal voltam eddig együtt, én nem érzem soknak, de érdekelne, hogy mások szerint mi számít még erkölcsösnek.
22N
"aki nagyon megválogatja a szexpartnereit"?
Ez kéne legyen a normális...
Már az is gáz, ha ez szóba kerül. Meg amúgy is...ki a fene számolja?? Jól érzem vele magam, vagy nem, a többinek nem sok jelentősége
40/F
1. Nem mindig lehet észrevenni, ha baj történik. (Ismered a viccet a barátnőről aki kilyukasztgatja a férje óvszereit)
2. Van akinek a morális értékrendjébe nem fér bele az eseményutáni tabletta sem, nem véletlenül hívják abortusz tablettának is.
3. Van, hogy úgy döntenek hogy megtartják a gyereket de aztán változik a helyzet.
4. Miért van az, hogy egy férfi akárhogy dönt az ilyen dolgokban, azt mindig meg lehet magyarázni (gyereke van más nőtől, elhagyta okés, ha egy nő megtartja az is baj, elveteti az is baj)
#14 Nem azt hívják abortusztablettának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!