Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak valóban jobban értékelnek egy olyan nőt, aki nagyon megválogatja a szexpartnereit?
Puszta kíváncsiságból írtam ki a kérdést, hogy ez csak egy elterjedt tévhit-e, vagy tényleg így van.
Én személy szerint 4 sráccal voltam eddig együtt, én nem érzem soknak, de érdekelne, hogy mások szerint mi számít még erkölcsösnek.
22N
Én jobban értékelem. Ha előtte már egy rakás férfi járt benne, akkor lehet akármilyen szép, kedves, MEGBÍZHATÓ, rendes stb. valahogy mégis sokat csökken a szememben ahhoz képest, mintha csak néhány férfival feküdt volna le, akiket alaposan megismert előtte. Ez van.
Egyébként a 4 srác szerintem teljesen normális a te korodban.
29/F
Attól függ, hogy a 4 srác milyen módon akadt beléd. A számok alapjáraton semmit nem számítanak.
Egyáltalán nem zavar, ha értelmes fiatal (szingli) nőként szexelsz általad ismert (szingli) férfiakkal.
Viszont ha vadidegennel fekszel le, az nálam kuka kategória, mert felelőtlenségnek tartom. Nem szeretem az STD-ket. Felelőtlen emberekre pedig nem bízom az egészségemet.
Továbbá hiába ismered az illetőt, ha ő olyan típus, aki bárkit bárhol. Számomra ez szintén a felelőtlenség kategória.
Az utolsó kizáró tényező pedig az lenne, ha lett volna abortuszod...ami szintén felelőtlenség.
Szóval lehet 100 partnered is felőlem, ha nem vagy/voltál... leírtam már 4x...
#8 - ha elszakadt a gumi, akkor elhúznak gyorsan orvoshoz 72 órás tablettáért. Nem pedig "jajj hátha nem történt baj".
Kötekedés helyett tessék gondolkozni legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!