Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak többségére, úgy 80...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak többségére, úgy 80 százalékára valóban jellemző a magabiztosság, határozottság, dominancia?

Figyelt kérdés
2018. jún. 28. 15:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2018. jún. 28. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Inkább a túlzott dominanciát, hímsovinizmust látom túlerőben kis országunkban, vagy ilyen, vagy olyan formában, de lehet, csak én vonzom az idiótákat.
2018. jún. 28. 15:18
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a 80% nagyon magas de tény hogy nem kell nagyítóval keresni a magabiztos pasikat.

Szerintem olyan 40-50% igazán ilyen de ennél többen vannak akik ügyesen felvették ezt a szerepet és hihetően adják elő.

2018. jún. 28. 15:19
 4/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Csak a tobbseg ugy tesz. A legtobb pasi rettento konnyen iranyithato.
2018. jún. 28. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A magabiztosság és a dominancia nem ugyanaz. A magabiztosság és a határozottság szerintem férfiban és nőben is abszolút pozitív tulajdonságok, csak a nőknek jobban elnézzük a hiányukat (hasonlóan, ahogy férfiaknak jobban elnézzük pl. az empátia vagy az alkalmazkodókészség hiányát).

A dominancia viszont lehet pozitív vagy negatív tulajdonság is, de tény, hogy a társadalom vagy a közízlés jobban tolerál egy túlzottan domináns férfit, mint egy túlzottan domináns nőt.

2018. jún. 28. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:

A férfiaknál sokkal nagyobb a dominancia preferencia és a dominanciának való behódolás, mint a nőknél.

Persze még így is elég kicsi a számuk az egész társadalomra vetítve (megjegyzem hálisten). A dominancia ebben az esetben teljeskörű autoritásként írható le, sokszor agresszióval fűszerezve, mint néhány farkasfalkában a falkavezér. Ilyenekből kevés van. Sokkal több van olyan férfiból, aki behódol a falakvezérnek (ezért vannak háborúk stb).

Ezt az egész dominancia harcot a férfiak között, a nők pedig nem is érzékelik, nem is értik, persze ismétlem, hogy a férfiak többsége is kivülálló.

A határozottság, maagbiztosság pedig mint minden vonás a következő nagyságban fordul elő: kevés férfi (25%) nagyon magabiztos, sok férfi (50(%) közepesen magabiztos, kevés férfi (25%) pedig egyáltalán nem magabiztos.

2018. jún. 28. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
A fäszt!!!
2018. jún. 28. 16:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát, én nem tudom, sosem mértem felmérést, de szerintem nem. Szerintem nem csak egy szűk 20%, aki bizonytalan, határozatlan. Én inkább olyan 50-50-re tenném. Igazából nem érdekel, a lényeg, hogy nekem egy magabiztos, határozott férfi jutott.
2018. jún. 28. 16:21
 9/10 anonim ***** válasza:
39%
Talán inkább a nőkénél nagyobb határozottság... mert hát ugye nem teszik magasra a mércét.
2018. jún. 28. 17:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem. A 80%-ra az jellemző, hogy elő tudja adni a magabiztos, határozott, domináns figurát annyira, hogy az a nők többségének megfeleljen.
2018. aug. 11. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!