Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te hogy szoktál csajozni, ha megtetszik valaki?
Add magad!
Mond meg őszintén,hogy tetszik és szeretnéd megismerni!
1x élünk ne vesztegesd az időd!
Bàrni lehet belőle!
De a büszkeség is maradjon meg benned!
Sok sikert🤗
(N)
1.Szemkontaktus
2.Mosoly
3.Érintés
"Dicséred? Megnevetteted? Egyből elhívod valahová? Érezteted, hogy tetszik? Mi a francot kell csinálni?"
Nem vagyok bohóc.
Semmit sem "kell" csinálni, azért csinálj valamit, mert csinálni akarod, ne azért mert várják tōled.
A te problémád gyökéroka az, hogy nincs mūködō férfimintád.Az apáddal való kapcsolatodban célszerū keresgélni, és az anyád apáddal való kapcsolatában.A problémamegoldó készségeinket tanuljuk, ha a minta amit tanulsz nem mūködik, akkor te sem fogod tudni mūködtetni.Újra kell tanulni.
Nem mondtam, hogy mindent egyszerre kell.:)
Ez egy folyamat.
Tapasztalni fogod, hogy sokféle nō van.Van aki odamegy hozzád és simán megsimítja a karod, nyit.Van aki nem.
És ugyanúgy sok lány van nōi minta nélkül mint fiú férfi minta nélkül, ez egy generációs probléma.Sokaknak fogalma sincs róla mit kell a másik nemmel kezdeni, fiúknak, lányoknak egyaránt.
Minden fóbiás helyzet feloldásának a kulcsa, hogy tudatosan, szándékosan belemész a helyzetbe.
Minden helyzet "adja magát" majd meglátod! Minden lány/nő más és kicsit másképp "kell" indítani a kommunikáción. Természetesen az őszinteség, udvariasság, (mértékletes) humorosság és kommunikáció stílusa fontos elemei ezeknek a próbálkozásoknak. (Nem bunkózol, nem vagy flegma/kivagyi stb. bár biztos erre is van igény, de na...)
Nem akarlak lelombozni, de minden helyzet egyedi lesz, nincs erre "recept". Az alapokat betartod, akkor nem lesz gond. Máshogy fog menni az ismerkedés medre egy könyvet szorongató, zárkózottabb őzikénél, mint mondjuk egy pultos, kicsit harsányabb és lazább stílusú leányzónál. :)
Ja én amúgy borzasztóan zavarban vagyok és két lehetőség van. Vagy tök kuka(/alig-alig merek beszélni) leszek, vagy f*som a szót és tolom magamból a hülyeséget! :DDDDD De ez nálam ilyen egyedi. :D
Olvass nézz pua dolgokat, az segít.Viszont kritikus legyél , mert sok a hülyeség abban is.Onnan ,no meg filmekből is ,ki lehet alakítani egy jó módszertant.Vagy ha van valami csajozógép haverod, annak a mondatait módszertanát lesd el . Igaz hogy minden nő más ,de ez is csak egy unalmas közhely. Nem mások ám annyira,csak van egy pár típusnő,akiket be kell azonosítani és aztán a megfelelő kulccsal kinyitni.Ja és hiába minden módszer ha alapból ránézésre nem tetszel akkor hiába kínlódsz,a külső ami először megfogja a lányokat,ha az oké, és tökéletes a dumád is ,akkor van esélyed.
Mert pontosan tudom ,hogy ha nincsenek konkrét begyakorolt mondatok ,ellenmondatok és sémák az ember tarsolyában ,mert nem volt módja kis korában ezt megtanulni ellesni ,akkor az egész csak egy kínos nyögdécselés lesz és 100% hogy minden nő elküld a francba .Senki sem születik csajozónak, mindenki tanulja,ahogy a beszédet is másoktól lesi el a gyerek ,nem úgy születik meg.Akinek ez kimarad, az kénytelen felnőtt fejjel nekiesni a témának és betanulni a módszereket.Nehéz az már biztos,de nem lehetetlen. Aztán a sok jó tapasztalat és sikeres becsajozás után megnő az önbizalom és egyre jobb leszel, úgymond menni fog magától.Pedig nem magától megy akkor sem (ahogy sokan hiszik)csak egy tanulási folyamat eredményét élvezed akkor már.
Azért tudtam elengedni abszolút a görcsölést és az akaratot, mert sok sok sok balül sikerült próbálkozás után megtapasztaltam, hogy a nő is küld jeleket, ha érdekled. És ilyenkor olyan szinten automatikus minden, hogy semmi agyalás és minden mint a karikacsapás.
Volt egy nárcisztikus bafátom (már nem tartok vele semmilyen kontaktot) ő az az igazi figyelemszivattyú volt, aki örökké bazsalygott a lányokra, ha bulizni menünk, meg afféle "tudomhogyjóképűvagyok" kisugárzással elérte, hogy minden csaj felfigyeljen rá, ugyanakkor kapcsolata, de akár csak flörtje sem lett több semmivel hozzám képest, aki nem vagyok sem mesterkélt, de afféle spontán jópofáskodó sem.
Sőt engem kifejezetten idegesít az úgynevezett "csajozás". Olyankor sok férfitársam felvesz egy speciális, jellegzetes manírt, ami mindennek mondható, csak spontánnak és vonzónak nem. Vannak nagyin buzalmas nőbarátaim, ők is elmondták, hogy rühellik a csajozós fiúkat. Nem csajozni kell, nem kell elbűvölni meg görsösen törekedni az ilyen sztereotípiákra, hogy "egy nőt meg kell nevettetni" meg agybafőbe dícsérni.
Ott basśżuk/szák el, hogy sok akarást és koncentrációt visznek bele a dologba és erőltetett lesz.
Én pl amikor sikeresen "csajoztam" az az alábbiképpen volt:
Szemkontakt. És rögtön levágod, hogy érdekled-e. Ha érdekled, bármilyen sületlenséggel odaállíthatsz, lehetetlen elrontani, ha nem érdekled, akkor lehetsz akármilyen okleveles PUA tanfolyamot végzett ún Pick Up Artist, azaz csajozógép, az ilymódon megszédített nökkel semmi tartós vagy komoly nem fog kialakulni.
Igazából a jeleket kellene megtanulni (még nekem is van mit fejlődni) jól értelmezni és akkor felesleges agyalni a mikénten és hogyanon.
Semmit, szerencsére már leszoktam róluk. :D
Ha te még akarsz kínlódni velük, akkor fogd meg a seggüket. :D F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!