Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Aki nem jön össze legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem jön össze legalább próba szintjén, vagy még csak nem is randizik azzal, akinek megtetszik, akkor nincsen joga panaszkodni, hogy nem talál párt?

Figyelt kérdés
Ha egy kicsit zavaros a kérdés: nem kölcsönös a vonzalom, ezért még randira se kerül sor, annak ellenére, hogy mindketten szeretnének párt. Innestől az elutasító félnek nincs joga rosszul éreznie magát, hogy nem talál párt?
2018. júl. 1. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Van joga. Miért jönne össze egy olyan emberrel aki nem szimpatikus neki? miért erőltesse akkor? csak azért hogy legyen valakivel? nem jobban jár mindkét fél hogy nem egy olyannal jön össze akivel amúgy nem lenne semmilyen közös téma,érdeklődés? (persze ha jól megismerték egymást akár neten,akár élőben.)
2018. júl. 1. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

Miért, a visszautasító félnek nincs joga olyannal randizni és kapcsolatban lenni, aki tetszik neki? Mi értelme pár hétig kapcsolatot színlelni egy olyan emberrel, aki nem is vonz, hogy aztán még jobban sérüljünk mindketten?

Szóval az egyik félnek joga van randizni bárkivel aki megtetszik neki, de a másiknak nincs, csak tűrje a neki nem szimpatikus emberekkel való időfecsérlést?

2018. júl. 1. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
13%

Nem kell összejön senkivel próbaképpen, de egy randitótl nem keletkezik semmi kötelezettséged.

31/f

2018. júl. 1. 20:30
 4/8 anonim ***** válasza:
95%

Neked mi abban a jó, ha tudod, hogy a másik nem tart vonzónak, nem kíván, csak jelenleg nincs jobb?

Akkor már inkább mondja meg őszintén, hogy bocs, de nem vagy az esetem.

A másik: TE se adnál esélyt mindenkinek, akármit os gondolsz erről most.

2018. júl. 1. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem olyan hülye kérdés, mint amilyennek elsőre tűnik (bocs :D)

A konkrét esettől függ. Az első benyomás gyakran téves, így annak érdemes lehet adni egy esélyt, ha sanszosan ez történt. A lényeg az, hogy az elutasító fél a tuti valóság alapján ítéljen, és ne egy kitalált kép alapján (ahogy azt amúgy sokan szoktak).

A kérdés második feléhez: ez is a konkrét esettől függ, hogyan is panaszkodik az illető, milyen elvárásainak megfelelő partnert nem talál, hány kihagyott lehetősége volt, ilyenek.

2018. júl. 1. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
94%
Már hogy ne lenne joga panaszkodni. A haverom is panaszkodik nekem és én is neki, de nem fogunk összejönni csak mert mindketten szinglik vagyunk, ráadásul nem is tetszünk egymásnak. A számunkra megfelelő párt nem találjuk, nem pedig akárkit, csak ne legyünk egyedül.
2018. júl. 1. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
92%
"nem kölcsönös a vonzalom" -ha nincs vonzalom, minek találkozzak vele akár próba szintjén is? Az akkor max. barátság lenne, barátaim meg vannak. Úgy meg pláne nem, hogy én barátként néznék rá, de tudom, hogy ő meg többet akarna.
2018. júl. 1. 20:54
 8/8 anonim ***** válasza:
én is kerülöm a párkeresést. A dugópartner keresést összekeverik a társkereséssel az okból, hogy kanosak és levezetnék valakin a feszkót. Ha viszont meg is tetszik az adott ember személyisége, akkor már van alapja a randinak és nem csak egy újabb lépés a randi az ágyig, hogy felhúzzam.
2018. júl. 1. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!