Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csúnyább fiúnak érdemes inkább számítógépes játékokon játszani, mintsem csajozni?
Nem lesz népszerű a válaszom és le lesz pontozva, de ha ezt választod, akkor évek múlva azt a kérdést fogod ide kiírni, hogy "miért nem kellenek a 30 éves szűz fiúk a lányoknak", "azért nem volt még 25 évesen kapcsolatom, mert egész nap otthon játszok és nem megyek sehova?", "tényleg gáz 40 évesen anyuval élni?", stb. Nincs újrajátszás.
Te életed, te döntésed, hogy mit hozol ki belőle és hogyan éled meg.
#6 vagyok. Ismételni tudom csak, hogy a ti életetek és a ti döntésetek, hogy mit hoztok ki belőle.
Ahogy látom ez a gyakorin 40% sikert jelent a vergődésetekkel. Ne lepődjetek meg, ha a nők lúzernak tekintenek titeket és mesdze elkerülnek.
A ti életetek.
Igen, én már beletörödtem a magányba, játszok meg olvasok.
Ebben a világban nem mindenkinek terem babér,de legalább van mivel elterelni a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!