Milyen számítógépes játékot érdemes letölteni?
Figyelt kérdés
Nem igazán szeretem a horrort leglábbis nem játszanám végig, tehát Outlast, Resident Evil sorozat meg ilyenek kilőve.
Valami kaland, akció játékot keresek mint Pl az Uncharted 4.
GTA sorozat kilőve mert azt már kijátszottam.
2017. aug. 29. 09:31
1/7 anonim válasza:
The Vanishing of Ethan Carter
What Reamins of Edith Finch
Life is Strange
Oxenfree (ez inkább indie-kaland)
Assassins Creed-ek
2/7 A kérdező kommentje:
Igen köszi a Vanishing-et ismerem meg az assasin's creedet is mert alapvetően nézem a TheVR amivel ők játszanak onnan is válogattam.
2017. aug. 29. 09:50
4/7 anonim válasza:
Letölteni = ellopni? Mert hogy ingyen mindent érdemes letölteni, de a kemény munkával megkeresett pénzedet nem mindegy, hogy mire költöd.
5/7 anonim válasza:
dishonored és a két DLC-je , dishonored 2 , bioshock infinite az h kaland és akció az tág fogalom mivel az uncharted TPS, de kaland és akció van FPS-ben is Far Cry 3 is szintén jó még (jobb mint a 4 véleményem szerint)
6/7 KÖCSÖG_#HUN válasza:
Ben and Ed
Don't Starve,Don't Starve Together
Harry Potter XD
How To Survive 1,2
Just Cause 3
Lego játékok
Life is Strange
Walking Dead
Tomb Raider
Thief
Watch Dogs
Ja kb ennyi.
7/7 A kérdező kommentje:
Igen, megtudom oldani legálisan....
Köszönöm :)
2017. aug. 30. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!