Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz sokaknak csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz sokaknak csajozni?

Figyelt kérdés
2018. jún. 21. 21:18
 1/9 Kicsike 13 ***** válasza:
59%
Mert a mai roha világban a pasik egy része is csak azt várja, hogy a sült galamb a szájába repüljön.
2018. jún. 21. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs hozzá megfelelő adottságuk és hátterük.
2018. jún. 21. 21:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert amikor látsz egy vonzó, dögös, szép, igényes nőt, aki tetszik és meglátod hogy a párja nem egy adonisz, de della van, az elkeseríti az embert

Mert amikor egy nőről csak azt tudod hogy tetszik neked, de rád se néz, mosolyog, közömbös veled, olyankor aztán totózol a fejedben hogy lépj vagy ne lépj

Mert amikor egy nő ismerkedik veled, olyan jeleket ad ami kétértelmű, aztán miután léptél pofára esel hogy ja hát ő csak barátként tekint rád, stb.

De amúgy nem általánosítok, mert ezek a dolgok ugyanúgy előfordulhat férfiaknál is.

(ha magamból indulok ki, akkor ezért nehéz csajozni)

2018. jún. 21. 21:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azoknak nehéz, akik senkinek sem kell. Akit sose érdekelt senki, nem akart senki beszélgetni vele, randizni, flörtölni, akit mindig lekoptattak az elején. Nos, sztem sok ilyen van, ezek az elején kiábrándulnak és talán sosem fognak már közeledni senkihez.
2018. jún. 21. 21:46
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem mert a legtöbben "csajozni" akarnak, és nem megismerni a másikat, párt keresni. Legalábbis nőként nekem ez a tapasztalatom- a legtöbben úgy jöttek hozzám oda, hogy "hű, nézd már azt a csajt, de jó lenne vele _valamit_ csinálni", és csak úgy bepróbálkoztak, lesz ami lesz alapon, aztán amikor elhajtottam, ment a következőhöz. Azokkal jött össze bármiféle kapcsolatom, akik velem akartak ismerkedni, én érdekeltem őket, és nem csak simán "csajozni" akartak, hanem tényleg rám vágytak. Ezt azért megérzi az ember lánya, vagy hát, általánosságban nem beszélhetek, de én megéreztem.
2018. jún. 21. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
28%

#5: A "nem megismerni akarják a másikat" általánosítást olyanok alapján vontad le, akik odamennek egy csomó nőhöz és csajoznak. A kérdésben szereplő réteg nem megy oda senkihez, ezért kb. láthatatlanok.

Férfiként ez hárdkórabb. Tinderen nem a férfiak híresültek el az egyszavas válaszokkal...

2018. jún. 21. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
53%

mert régen odaléptél a nőhöz,váltottál vele pár szót és abból lejött,hogy most mi van.

manapság meg vagy fülhallgató van a fülében,vagy nyomja a telefont fel sem nézve,vagy olyan gyorsan megy,hogy konkrétan kocognod kell ha utol akarod érni,hogy megszólítsd,vagyis folyamatosan az van,hogy te egy megzavaró,beavatkazó alaphelyzetből kell indulj.

2018. jún. 21. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem csajozni nehèz hanem nem elhízni...mert úgy már nem lehet csajozni!
2018. jún. 22. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Mert alig kapnak hozza tamogatast. Naponta jonnek kerdesek es valaszok, amik a ferfiakat negativan tuntetik fel. Nem torlik oket. Tegnap kiirtam ezzel a kettos mercevel kapcsolatban egy kerdest, ami az oldal szabalyzatat nem sertette es csak 1-2 "csajozz es lesz baratnod" nem fogta fel: A kerdest toroltek.
2018. jún. 22. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!