Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így kell csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így kell csajozni, ezen a szinten?

2018. jún. 19. 21:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Bírom, hogy mindenki rágörcsöl, hogy rohadt egyedi szövegekkel írjon rá a csajokra, a csajok meg általában tiszta passzívak az egészben, és a király szövegeidre odabaxnak 1-2 emojit, kérdéseidre egy-két szavas választ, és az egész beszélgetés miattuk lesz egy ilyen passzív, unalmas, kivallatáshoz hasonló szar. De természetesen te vagy a hibás azért is.

Ez nem ilyen oda-vissza dolognak kéne lennie? Vagy csak az egyik féltől elvárás állandóan, hogy normálisan tudjon beszélgetni?

2018. jún. 19. 21:41
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Nekem tetszik, hogy nem a tipikus "Sza, mizu"-val indít, hanem próbál egyedi lenni. Az időutazós tetszett a legjobban. Nem értem, mi a baj ezzel a módszerrel. Némelyik humoros volt, és sok lánynak bejön, ha már rögtön az első mondattal megnevettetik.
2018. jún. 19. 21:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb 10-es csaj csak ilyen búval baxott, agyatlan pitsa. :) Persze, hogy nem tudnak egy összetett mondatot megszülni. :D Némelyiknél még a zsebkutyája ia értelmesebb, ismerek ilyet. :D
2018. jún. 19. 22:08
 4/11 anonim ***** válasza:
75%

Jaj ezt a Tinder annyi béna. Tényleg semmi értelme, akkor már inkább fb, csak ott valamiért nem szeretik a lányok ha rájuk írnak, eddig 2ből 2 lány nem irt vissza. Legutóbb ezt küldtem, a lánynak egy alpesi profilképe volt kint a háttérben alig észrevehető tehenekkel, nekem pedig tök véletlen pont egy tehenes boritóképem volt. Szóval:

"Tisztelt xy Anna!

Bár a hivatalos megkereséseim szinte kizárólagosan postai levélben, illetve személyesen történnek, Önnek mégis kénytelen voltam ezúton tájékoztatást küldeni más egyéb lehetőség híján!

H. Jenő vagyok, az Alpesi tehenek világszervezetének(Alpine Cows Organization World-ACOW)személyiségjogi tanácsadója és ügyvédje.

Ügyfeleim kérésére azért keresem Önt, mert a jelenlegi profilképén engedély nélkül szerepelteti szervezetünk több tagját is. Ez elsősorban magánvádas eljárásban tárgyalandó, de ezt megelőzően szervezetünk alapelveihez és mottójához híven("Jobb ma egy büfi, mint holnap egy tárgyalás")lehetőséget adunk mindenkinek, így Önnek is, hogy személyesen, peren kívül egyezzünk meg.

Ehhez az egyeztetéshez kérek Öntől egy időpontot!

Kérem vegye komolyan ezen levelet és eljárást, ne kelljen komolyabb szankciókat intéznem Ön ellen.

Üdvözlettel:

H. Jenő

Alpine Cows Organization World-ACOW)személyiségjogi tanácsadója és ügyvédje."

Hát kib4szottul nem irt vissza. :D Inkább szerintem élőben érdemes próbálkozni, mert akkor sokkal jobban tudsz rá hatni, látja a mimikád, fejed, mosolyod, testbeszéded, hallja a hangod. Csak ugye ha nagyon kevés lány aki tetszik belsőleg, akkor eléggé lélekőrlő ha nem akarnak veled ismerkedni vagy ha nem jön be és fölöslegesen beszélgetsz vele fél órát.

Amúgy vágom, hogy béna a szöveg, de szerintem is jobb ilyeneket írni mint a "Szia, megismernélek". Már csak azért is mert legalább jót szórakozol amíg megírod.

2018. jún. 19. 22:20
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
4-es. Ha nem nézel ki jól, bax6od. Ha meg jól nézel ki, meg sem kell szólalnod. Ennyi a "titok".
2018. jún. 19. 22:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg így kellene ,a csajok elmondása szerint nekik egyedi szöveg kell. Gyakorlatilag a videóból is lejön ,hogy baromira sikertelen volt a srác az egyedi szövegeivel is :D

Vagy nem válaszoltak ,vagy agyatlan kommunikációképtelen sótlan humortalan pitsákat fogott ki. Ez van ,a tinder csak egy szokásos húspiac ahol ha nem vagy 10/10-es kőgazdag srác akkor írhatsz te bármit pont leszarnak.

2018. jún. 19. 22:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A szöveg pár kivételtől eltekintve tök mindegy, úgyis a képek döntenek. Ha valakire ráír egy külsőre vonzó illető, aki pont az esete, akkor a legbénább szövegre is válaszolni fog. Ha az illető nem vonzó a másik félnek, akkor a világ legkreatívabb szövege is max. egy haveri dumálgatásra lesz elég.

Van több ismerősöm is, aki tinderezik. Tipikus, helyesfiú, nagy csajozós haver ráír a lányokra egy központozás nélküli "szia mizu" "szia hogy vagy" szöveget és a többség válaszol neki. Átlagos kinézetű ismerős próbálkozik valami kedves, frappáns szöveggel, amit a képek vagy leírás alapján összehoz, alig válaszolnak neki.

Ezen az oldalon rendszeresen jönnek kérdések, ahol szomorkodnak a férfiak, hogy ők írtak egy csomó nőnek valami kreatívat társkeresőkön, mégsem írtak nekik vissza.

Amit személy szerint ajánlanék: Az üzenet legyen egy kicsit frappáns, de ne erőltetett. Tökös legyen és valami enyhe szexuális utalást is tartalmazzon. Ugyan nem tinderezek, de nete beszélgetéseknél nálam ez vált be a leginkább. A szimpla kedvesség senkit sem érdekelt.

A tindernél meg király lenne, ha mondjuk 1 hónapig eltüntetné a felhasználók képeit és csak a leírás alapján lehetne matchelni! :D Kíváncsi lennék az eredményekre.

2018. jún. 19. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Nyilvánvaló szerintem, hogy ha nem vagy szimpatikus a másik félnek fizikailag, akkor tök mindegy mit írsz. Én se írok rá számomra nem vonzó lányokra. Ilyen az élet.
2018. jún. 20. 00:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Tinder ezt küszöböli ki. Csak olyannal tudsz beszélgetni, akivel tetszikeltétek egymást. Aztán hiába a match, mégsem ér semmit
2018. jún. 20. 07:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Szóval én ezért is inkább csak egy sima „szia! 🙂”-val szoktam kezdeni. És ha erre visszaköszön, akkor lehet írni valami valóban beszélgetésindító témát.
2018. jún. 20. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!