Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másoknak is nehéz olyanhoz közeledni, aki a munkahelyén egy magasabb szinten van?
Figyelt kérdés
Te meg a legalacsonyabban. Vagy így is lehet? Bennem valahogy van egy "tisztelet" iránta, mint mondjuk a diák és a tanár között.2018. jún. 1. 06:39
1/10 anonim válasza:
Ha ennyire nehéz, akkor miért erõlködsz? Nem muszáj pont hozzá közeledned. Én alapból senkihez sem közelednék, akivel erõltetettnek érzem a dolgot.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem. Nálunk a legtöbben a topmenedzsmentből is tök közvetlenek mindenkivel, de ez vállalati kultúrától is függ. Akivel feszélyezve érezném magam alapból nemigen közelednék hozzá, pozíciótól függetlenül.
3/10 A kérdező kommentje:
Nálunk is közvetlenek, de akkor is... az egyik egy vezető, a másik egy kis beosztott. És az illető majdnem a főnököm. Bár nekem alapból is nehezen megy, bátortalan vagyok. Azt ugrassam, azzal flörtöljek, aki magasabb szinten van?
2018. jún. 1. 07:36
5/10 anonim válasza:
Ha nő vagy akkor egyszerű, ha férfi akkor lehetetlen.
6/10 anonim válasza:
Férfiként se lehetetlen,több ilyet is láttam.Bennem is volt ilyen hasonló távolságtartás,nem tudtam lebragyizni magasabbal,de ez csak addig tart amíg meg nem történik az első szex,onnantól aztán kiegyenlítődik minden.
7/10 A legrosszindulatúbb válasza:
#5-össel értek egyet. Plusz még annyival kiegészíteném, hogy a munkahely nem hetyegésre való.
8/10 A kérdező kommentje:
De én nem csak hetyegni akarok, ez sokkal komolyabb.
Az is nehéz, hogy sokszor siet az illető vagy dolgozik, nehéz vele beszélni. Valami ötlet? 30/F
Egyébként volt, hogy ő akart tőlem valamit, de akkor még egyáltalán nem tetszett nekem. Sokszor látszik, hogy bejövök neki látásból, de beszélgetésnél már közömbös.
2018. jún. 1. 08:57
9/10 anonim válasza:
Nekem nem okoz gondot, mivel egy bankban dolgozom a 2-dik emeleten. Nálunk eggyel magasabb szinten pedig egy kormányablak van, ahol közalkalmazottak dolgoznak sokkal kevesebb pénzért. Közeledni hozzájuk nem okoz nehézséget, erre találták ki a liftet.
10/10 anonim válasza:
A munkahelyen nem bratyizok senkivel. A felettesemhez meg nem is szólok, ha nem muszáj. Egyébként is mindenkit utálok, akinek magasabb a beosztása. Szóval igen, nekem nehéz lenne közeledni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!