Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudjak közeledni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjak közeledni egy nőhöz?

Figyelt kérdés

20/F

Sziasztok! Elnézést a helyesírási hibáimért, Felvidékről származom, köszönöm a megértést.

Húsvéthétfőn annyit készülődtünk, hogy megyünk-i vagy sem Budapestre Fővárosi Nagycirkuszba. Végül anyám döntött hogy megyünk, de főleg a testvérem végett mentünk aki 11 éves és hisztizett ha nem megyünk és hogy mindig otthon vagyunk. Tőlünk kb 130-140 km körülbelül nem olyan vészes. Imádok utazni, főleg Budapestre, gyönyörű város, nem egyszer voltam ott jó párszor. Nagyon jó volt a cirkusz, legjobb, annyit nevettem.

Nos ezzel azt szeretném mondani, hogy mindig otthon vagyok néha csak elmegyünk a családdal együtt fürdeni de nem annyira járunk kirándulni, nem járok sehova, és nehezen találok magamnak barátnőt, komoly kapcsolatra. Anyukám azt mondja hogy nem jó így nekem látja rajtam, mondom igen jól látod nem jó így nekem, de mit csináljak? Hisz már lassan beleőrülök. Hogy keressek magamnak lányt, mintha az olyan konnnyű lenne. Én nekem mar nem számit honnan van, 17-25 korig jöhet lány ha neki nem zavarja hogy fiatal nyuszi vagyok. Próbáltam nem keresni de akkor még előjött a múlt. Keresni keresek előre barátkozni de hogyan ha aligha vissza írnak a lányok vagy hülyét csinálnak belőlem. Elegem van ebből. A kis kirándulást ahol voltunk húsvéthétfőn fővárosi nagycirkuszban azért írtam, mert ott is voltak szép lányok és voltak barátai. És ez bánt engem, mert nem jó látni ha egy szerelmes pár ölelkezik a hídon, az olyan szép, vagy smárolnak. Mindenhova ahova megyek próbálok magamnak kinézni egy lányt de sajnos én szégyenlős vagyok és félek hogy lepattint. Talán ennyit erről.

Mit csináljak? Adjatok tippeket leccives. Köszönöm szépen a normális válaszokat.

2018. ápr. 5. 20:44
 1/5 anonim ***** válasza:
xxxxxdddd
2018. ápr. 5. 20:49
 2/5 anonim ***** válasza:
56%
Fiatal nyuszi vagy? Legalább olyan szaporán is...? :D Ember, átérzem a problémádat, hidd el. De ettől még nem fogsz kevesebbet rántani a gyíkon ma éjjel. :S Le kell küzdened az önbizalomhiányodat, nem kell boldog-boldogtalannál rögtön kapcsolatot remélni, kezdj el elvárások nélkül lazulni, beszélgetni a lányokkal. Az egy dolog, hogy barátja van, de 1. nem biztos, hogy boldog is vele 2. lehet, hogy te ébreszted rá, hogy valójában semmi keresnivalója a barátja mellett, hanem melletted.
2018. ápr. 5. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szeretnéd használni a tökeidet, akkor szedd össze őket!

A lányok, ha párt szeretnének, megpróbálnak csinosak lenni, kedvesek, és ha lehetőségük van rá, akkor okosak is.

A fiúknak meg bátornak, talpraesettnek, erős jelleműnek kell lenni, lehetőleg szintén némi agykapacitással.

Ezek a szerepek vannak. Válasszál, vagy férfi leszel, vagy rinyálós kislány. Én az első variációt ajánlanám neked. :)

2018. ápr. 5. 21:18
 4/5 anonim ***** válasza:

#2 „Az egy dolog, hogy barátja van, de 1. nem biztos, hogy boldog is vele 2. lehet, hogy te ébreszted rá, hogy valójában semmi keresnivalója a barátja mellett, hanem melletted.”

És ezt mennyiben is lenne a te tiszted eldönteni, hogy boldog-e a barátjával? Miért nem lehet hagyni, hogy magától rádöbbenjen, ha ilyen érzései vannak? Nem valami jó kapcsolati alap, ha egy másik férfitől kell elszedni valakit.

Kérdező, azért rengetegen nem élnek kapcsolatban, próbálj nyitott szemmel járni, és észrevenni az adódó lehetőségeket. Utána pedig minden bátorságodat összeszedve próbálkozni. Ha nem sikerül elsőre, és visszautasítást kapsz, akkor sem szabad feladni, és elcsüggedni. Mert ez a legrosszabb magaddal szemben, amit tehetsz. Nem kell túlgondolni, hogy neked van-e valami bajod, amiért nem voltál szimpatikus az adott lánynak, csak reálisan átgondolni, és új lehetőségek után nézni, amikbe nem kell már az elején túlságosan beleélni magad, és rágörcsölni, hogy ez a te nagy lehetőséged.

2018. ápr. 5. 22:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Írt valaki olyat, hogy szedje el? Szövegértelmezés...
2018. ápr. 5. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!