Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miben kéne változzak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben kéne változzak, hogy igényesebben tudjak kapcsolatot fenntartani, kialakítani?

Figyelt kérdés

Interneten ha valaki ellenkező nemű szimpatikus számomra, szinte kín szenvedés beszélgetni vele, egyszerűen bármiről beszélgetnék vele, de ez a sok kérdés összeáll bennem egy gombóccá és egy se jön ki, csak makogok. Gyakran aztán olyan beszélgetések sülnek ki belőle, amiben hihetetlen hosszú szövegeket írok, ami tekintve, hogy ritkán járok fel pl facebookra (naponta kb egyszer) személytelenebb üzengetéssé silányítja a beszélgetést. Hiába hosszú az üzenet, volt hogy 1,5-2 óra volt, míg válaszüzenetet írtam és lényegében csak reagáltam, magamtól alig tudtam felhozni valamit.

Ez van neten, de élőben annyi hátrányom van emellett, hogy ott nincsenek óráim kigondolni a választ és emiatt marad a kínos csend. Alapvetően nem érdekel, mert eléggé introvertált típus vagyok és nem okoz problémát a mindennapokon, mert vagy próbálok láthatatlan lenni vagy annyira nem érdekel, mit gondolnak rólam, hogy nem érzem magam feszélyezve. De nem először fordul elő, hogy valakivel emiatt romlik meg a kapcsolatom hiába indult kecsegtetően.

Hogy szokjakble a "regényírásról"? Miben változzak, hogy szórakoztató, vagy legalább nem kínos beszélgetőpartner legyek élőben?

2017. dec. 28. 01:25
 1/2 A kérdező kommentje:
23/F
2017. dec. 28. 01:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem tudom elhinni, hogy a hosszú üzenet probléma.:P Imádtam olvasni mindig, amit a fiú írt nekem, érdekelt a véleménye és az is, ha csak reagált a válaszomra és nem mindig csak faggatott, nyaggatott.😊 Esetleg úgy segíthetsz magadon, ha arra szoktatod magad, hogy mindig az első gondolatod írd le és mondd ki.😊 Ha lesz lehetőség a többire, mert a másik nem válaszolt még az üzenetedre, vagy nem mondott valamit még, akkor hozzátehetsz mást is, de szerintem bízd egy kicsit magad a helyzetre. Nem kell mindig teljesen kimerítő választ adnod és mindent kifejtened, hiszen ha úgy alakul, később is lesz lehetőséged azokat is elmondani (ha meg addig elfelejted, nem us volt annyira izgi😀). Egy jó társasággal az ember gyakran érzi úgy, hogy annyi mindent mondana és annyi gondolata van, hogy ezer felé kanyarodhatna a beszélgetés. Válassz egyet és indulj el azon, ha lesz rá idő és nem jutottatok el addig valami még izgalmasabbhoz, majd visszakanyarodhatsz, addig meg engedd, hogy az legyen belőle, ami akar lenni.😊
2017. dec. 28. 05:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!