Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben kéne változzak, hogy igényesebben tudjak kapcsolatot fenntartani, kialakítani?
Interneten ha valaki ellenkező nemű szimpatikus számomra, szinte kín szenvedés beszélgetni vele, egyszerűen bármiről beszélgetnék vele, de ez a sok kérdés összeáll bennem egy gombóccá és egy se jön ki, csak makogok. Gyakran aztán olyan beszélgetések sülnek ki belőle, amiben hihetetlen hosszú szövegeket írok, ami tekintve, hogy ritkán járok fel pl facebookra (naponta kb egyszer) személytelenebb üzengetéssé silányítja a beszélgetést. Hiába hosszú az üzenet, volt hogy 1,5-2 óra volt, míg válaszüzenetet írtam és lényegében csak reagáltam, magamtól alig tudtam felhozni valamit.
Ez van neten, de élőben annyi hátrányom van emellett, hogy ott nincsenek óráim kigondolni a választ és emiatt marad a kínos csend. Alapvetően nem érdekel, mert eléggé introvertált típus vagyok és nem okoz problémát a mindennapokon, mert vagy próbálok láthatatlan lenni vagy annyira nem érdekel, mit gondolnak rólam, hogy nem érzem magam feszélyezve. De nem először fordul elő, hogy valakivel emiatt romlik meg a kapcsolatom hiába indult kecsegtetően.
Hogy szokjakble a "regényírásról"? Miben változzak, hogy szórakoztató, vagy legalább nem kínos beszélgetőpartner legyek élőben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!