Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így kell csajozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így kell csajozni, ezen a szinten?

2018. jún. 19. 21:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem überkreatívat vártam soha, hanem csak azt, hogy legyen laza, legyen figyelmes és legyen önmaga.

Volt egy klassz leírásom, a képeim alapján tök közvetlen, jó arc embernek tűnök (ezt mások is mondták), elvárnám, hogy ne egy szorongós, igénytelen lófszt kapjak üzenetként, hogy "szia mizu", hanem hogy a srác, akit megismerek, merjen úgy megszólítani, mint egy olyan embert, amilyen ő.

Nem baj, ha égő a szöveg, nem baj, ha fura, vállalja fel magát és ne a sablont tolja, mert nem egy olyan emberrel óhajtok beszélgetni, akin a szériaszám kivételével semmi sem egyedi. Legyen frappáns, belevaló figura, aki nem akar nekem megfelelni, mégis udvarias és aki nem annyira igénytelen és minimalista, hogy ugyanazt írja nekem, mint a többinek, hanem amiből látszik, hogy velem alar lespanolni/ismerkedni. (direkt írtam, hogy lespanolni, nekem még nem lett normális kapcsolatom abból, ahol a srác úgy nyalt be és úgy udvarolt az első üzenettől, hogy azt sem tudta, kinek udvarol, milyen embernek.

Ha úgy bántok a nőkkel, mintha ostobák lennének, akiknek ugyanaz a szar sablon jó, akkor működni fog a Pygmalion hatás. 😌 És el is küldöm a jó anyjába azt, aki nem képes magát adni, mikor rám ír, hanem feszeng, meg könyörögni kell neki, hogy nyíljon meg vagy go dolkodjon kicsit az adatlapomon látottakról, mielőtt ír.

Csak ti roppant szánalmas módon már azzal ismerkedni akartok, akiből semmit sem láttátok a pofáján és a domborulatain kívül. Ne csodálkozzatok, ha nem megy a személyre szabott megszólítás és a közös hang, ha ennyire külsőközpontúak vagytok.

2018. jún. 20. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!