Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lehetetlen 30-hoz közel ilyen férfit találni?
Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy nem ismerkedési szándékkal teszem fel a kérdést, csak kíváncsiságból.
Létezik olyan, hogy találkozzon az ember lánya egy olyan 30-35 év közötti férfival, aki normális, jóképű, fitt, nem csal fűvel-fával, nem nárcisztikus, gyermektelen, képes őszintén szeretni, tanult, van egzisztenciája, jól fizető állása (300+ nettó), önálló, stabil élete? Vagy ilyen tényleg csak a mesékben van?
Létezik olyan, aki ilyen párt talált már magának és kölcsönös a szeretet/szerelem? Szívesen olvasnék történeteket, hogyan ismertétek meg egymást.
A kérdés nem provokatív, mint írtam, nem vadászni jöttem, csak kíváncsi vagyok.
És TE mit nyújtasz neki 300 E-ért cserébe ?
Exem volt ilyen anno 18 évesen még egy szinten voltunk. Csakhogy én azóta lediplomáztam. Van stabil jól fizető állásom 250+ azért az még elég jónak számít MO-s fizetéssel. Végül is diplomás munkakör.
Na ehhez képest a csaj 8 általánossal van a mai napig, és a szüleinél lakik. Sosem dolgozott. Semmi szakmája nincs. A külsejét tekintve átlagos.
Most 27 éves.
Gondlom kitaláltad h NEM NEM ilyen nőt szeretnék.
30 F Szoftverfejlesztő.
Nem.
Ami miatt nehezebbnek tűnhet, hogy foglaltak vagy nem felelnek meg azoknak az elvárásaidnak amiket nem írtál le. Esetleg TE nem felelsz meg nekik.
Pacsi. Hasonló életszínvonallal én is ugyanígy tennék. És a nyakamat rá merném tenni, hogy akkor hirtelen egyből jó partynak számitanék már, és nem nekem kellene puncsolni azért, hogy jelentsek egyáltalán annyit számukra, hogy visszairjanak.
Kérdező, te most tényleg érdemi válaszokat vártál egy ilyen kérdésre egy ilyen oldalon? Sejthető volt, hogy az örökvesztes aggszüzek lekapnak a tíz körmödről, ha csak pedzegetni mered, hogy nem elégszel meg akárkivel. Mert azt mindenki tudja a gyk világában, hogyha a férfiak igénytelenek a partnerükre nézve, az is a nők hibája...
Ha viszont troll kérdés, akkor gratula, elérte a célját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!