Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tartható fenn egy kapcsolat hosszú távon a mai világban?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy nem vagyok szerencsés helyzetben... Ha tetszik egy nő, akkor sok esetben sikerül vele össze jönnöm, eddig nem sok elutasítást kaptam, de megtartani nem tudom már. Akármikor vége lett egy kapcsolatnak én mindig kértem az illető hölgyet, hogy mondja el miért nem működött, de választ soha sem kaptam. Mit lehet tenni hogy egy kapcsolat ne 1-2 hónapi működjön? Van valaki hasonló helyzetben?
2018. júl. 7. 19:11
 1/10 anonim ***** válasza:
48%

Egy jó kapcsolat titka az őszinte és nyílt kommunikáció bármiről és bármikor. Fontos a napi szintű beszélgetés.

Legyetek őszinték, hűségesek, tiszteljétek egymás szokásait, legyenek kompromisszumok, segítsétek egymást a bajban, szervezzetek programokat, dicsérd a lányt, kedveskedj neki.

2018. júl. 7. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Jól kell tudni hazudni.
2018. júl. 7. 19:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Pfff adjál még ilyen jó tanácsokat neki hogy legyen suttyó!:S

Aláírom h van sok hisztis pcsa, és h ezt nem könnyű a férfiaknak kezelni, de ha őszintén nem tudjátok megbestzélni, ha nem vagytok olyan szinten, akkor favatkát sem ér az egész.

Úgy tartható fent h azt nézed mit adhatsz a másiknak figyelmet törődést ami örömet okoz neki, és ő is oda vissza, ha ez működik akkor jó. Nyilván ehez olyan partner kell aki érett erre.

2018. júl. 7. 22:06
 4/10 anonim ***** válasza:
ma 22:06 Pedig nekem attól működik igen régóta jól, hogy jól tudok hazudni.
2018. júl. 7. 22:09
 5/10 anonim ***** válasza:

Szüleid büszkék lehetnek rád. De remélem szaporodni nem akarsz, mert egy újabb degenerált gyerek születne.

2018. júl. 7. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha kicsi a répád, akkor legalább a számlád legyen nagy.

De ha jó nagy a répád, akkor a számlád is legyen vastag.

Ha ezek megvannak, akkor nem fog lelépni egy sem. Max egy még gazdagabb pasival.

2018. júl. 7. 23:20
 7/10 anonim ***** válasza:

tegnap 22:19 Köszi a jókívánságokat.

Szüleim már nem élnek, gyerekek felnőttek és mi még boldogan együtt vagyunk. Talán pont azért, mert nem terheltük azzal, hogy minden kép igazat kell mondani. Melóba is csak azért teljesítettem jól, mert nem ragaszkodtam az igazsághoz.

2018. júl. 8. 06:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Konfliktuskerülő vagy! Nem állsz ki a saját dolgaidért. Mondjuk bizonyos emberek mellett, akik rohadt önzők, és képtelenek eldfogadni a másik igazát, ez a viselkedés jól működik, főnököknél kiváltkép. Sajnos. De egy hazugság az életed. Nem jó párt választottál, túl domináns, nem lehetsz önmagad mellette, nem vivtad meg a saját csatáidat, ígycsak behúzott farkú nyúl lehetsz mellette. Nincs befektetett energia.
2018. júl. 8. 14:39
 9/10 anonim ***** válasza:
a 14:39 Azért rosszul látod. Ami a kapcsolathoz tartozik, mindent megtudunk beszélni. Gyerekek nevelése, ház, autók, nagyobb dolgok, mindig megbeszélve. Viszont sok apró dologba nem mondok igazat. Mindig, mindent elmondanák, másból nem állna az életünk, mint a dolgok megbeszéléséből, magyarázatból, mit miért és miért úgy.
2018. júl. 8. 15:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Remélem vetted a lapot, hogy csak irónia volt.

A hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.

Gondolom a gyerekeid is hasonló hazug gerinctelen emberek lettek, mint te. Hisz, ha te ilyen hazudós vagy, akkor vajon mire másra taníthattad a gyerekeidet?

Gondolom nem arra, hogy mindig mondjanak igazat és őszintén beszéljék meg a problémáikat a párjukat és mindenkivel, akivel kapcsolatba kerülnek.

"Viszont sok apró dologba nem mondok igazat."

Ezt mit takar, hogy apró dolog?

Sok kicsi sokra megy! Sok kis hazugságból a végén nagy szokott lenni.

És mi a különbség az apró és a nagy hazugság között?

Tudtommal szimplán csak hazugság van. Nincs olyan, hogy most csak kicsit hazudunk, vagy nagyot.

2018. júl. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!