Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakivel a beszélgetést fenntartani hosszú időn át? 28/F

Figyelt kérdés

Még az ismerkedés szakaszában gyakran érzem azt, hogy 1 hónapnyi beszélgetés alatt szinte állandóan a másik felet kell keresni, hogy kialakulhasson a kötődés. Egyébként nagyon hamar leépül a jó hangulat, vagy az, hogy a másik viszont keressen téged.

Én 1 hónap alatt úgy érzem, mindent megismertem a másikról, már nincs kérdés, amit meg lehetne kérdezni. A másik fél pedig nem kérdez magától semmit általában. Még magamról sem tudok 1 hónapon túl is mesélni, egyszerűen nincs annyi buli vagy élethelyzet, amiről annyit lehetne mesélni.

Ötletem sincs, hogyan van fenntartva egy beszélgetés vagy hogyan alakul ki egy kapcsolat... Hogyan lehet valaki annyira érdekes, hogy még 1 év után is újakat és érdekes sztorikat tudjon mondani? Vagy a legtöbb ember csak kitalál már sztorikat? Pedig gyakran utazok, jövök, megyek, mégsem történik ettől több vicces sztori vagy érdekesség velem.

2018. ápr. 25. 13:01
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Úgy sehogy, ha a másik fél nem partner ebben! Ez néhány beszélgetés alatt kiderül, máskülönben nem érdemes húzni hónapokig! És erre neked kell rájönni, nem a másik felet hibáztatni.
2018. ápr. 25. 13:07
 2/9 TTP80 ***** válasza:
Szia! A leírtak alapján sehogy. Nincs értelme. Ha már vette a fáradságot az illető és elkezdte az ismerkedést veled, de közben meggondolta magát, illene közölnie feléd, hogy ne haragudj, ne érdeklődjél, nem vagy az esetem. Csak te érdeklődsz, de a másik saját elszántságból sosem, akkor egyértelmű, hogy nem érdekled, vagy több jelölt van a képben, aztán hezitál. Ne pazarold a drága idődet rá. Majd lesz, aki őszintén meg fog keresni és érdeklődik irántad. Fel a fejjel. 37 F
2018. ápr. 25. 13:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Na jó, de 40-50 ember közül eddig 1 vagy 2 ember volt, akivel tartós beszélgetés kialakult (az is inkább 1 ember). Mégis van, akit néha látok és x-el is nagyon remekül elbeszélget, y-al is, meg z-vel is és hosszan tartó kapcsolata is van.

Tényleg ennyire általános lenne az 50-ből 1 arány? Vagy csak én nem vagyok ennyire érdekes?

2018. ápr. 25. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Kölcsönös egymás iránti érdeklődés, közös jelrendszer.
2018. ápr. 25. 13:25
 5/9 anonim ***** válasza:

1 hónapos ismerkedés alatt azért már el kellene jutni a személyes találkozókig, programokig. Az is lehet, hogy azt unja, hogy semmi fizikális nem történik. Csak rizsázol az "érdekes" sztorikkal, de nem kötöd fel a gatyádat.

Aki mer az nyer, hajtani kell a csajszit.

2018. ápr. 25. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem csak sztorizgatunk, hanem egymás gondolkodását próbáljuk mélyebben megismerni. Elmagyarázzuk, hogy mit miért gondolunk, mit tartunk fontosnak.
2018. ápr. 25. 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért akarod fenntartani a beszélgetést, ha a másik fél nem vevő rá? Nincs értelme.
2018. ápr. 25. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyunk fél éve együtt még, de nemsokára. Majdnem minden nap tudunk úja mondani egymásnak. Pl gyerekkori élmények, egy-egy témáról mit gondolunk, ez lehet akár napjainkban is pl az egész nevetséges politikai helyzet az USA-ban.

Persze ehhez az kell, hogy mindkét fél intelligens legyen és érdeklődjön a másik nézetei felől.

2018. ápr. 25. 13:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekkori barátainkat vajon miért nem unjuk meg évtizedek után sem?
2018. ápr. 25. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!