Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha üziben mindig eltolja a beszélgetést és telefonon se akar, írjak neki egy hosszú levelet?
Már a szakítás szélén vagyok, egyszerűen nem foglalkozik velem a párom, és erre annyit mond hogy szeret, de hogy ő szétszórt.
konkrétan mindig lemond, hetenta par orara futunk ossze stb
Nők, ha kaptok egy levelet, akár email akár máshogy, de a lényeg hogy akkor hosszan megfogalmazom mivan, azzal elérek valamit?
Nem értem miert mondja hogy szeret
Gondolom te vagy a férfi,hasonlóban voltam/vagyok..tudod mit csinálok én? leszarom..ugy ahogy ő is...de ha minnel tovabb huzza hiaba fog irni :)
Harmadik fél?
Megunt?
Mióta vagytok együtt? mennyi idősek vagytok?
Igen én vagyo ka férfi.
Én 24 vagyok ő, most lesz 26.
nem tudok 3. félről, bár már kitudja... Fél éve vagyunk együtt, nem kéne hogy megunjon, főleg, hogy 5 hónapja vagyunk együtt és hetente talizunk egyszer.
Én ennél többet akarok... és azt hogy ne mondjon le állandóan..
szóval a tere abszolut megvolt, és emellett néha megleptem, iylenek, de ügyeltem rá hogy sose legyek sok
azt mondja ő ilyen
de ne mondja már nekem senki, hogy ha vki szeret vkit, akkor nem keresi a masik tarsasagat...
köszönöm a választ
olyan nehez meghozni a dontest :/ nagyon ragaszkodom hozza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!