Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjek randizni egy hosszú kapcsolat után?
Hol hogyan tudnék elkezdeni randizni? Kimondottan nőkkel ismerkednék... az elmult 4 évben kapcsolatban voltam. Elkövettem azt a hibát hogy mindent feláldoztam a lányért a baráti társaságom is mert nem tetszettek neki. De végül az lett belőle hogy miután megkértem a kezét kiderült hogy megcsal és itt lett a vége... már készen állok rá hogy új kapcsolatot alakítsak ki csak nemtudom hogy hol tudok elkezdeni. Igazából sosem voltam jó a csajozásban. Baráti társaságom sincs jelenleg... kisvárosban élek olyan sok lehetőség nimcs hoba menni. Vmi ötlet?
26 éves srác vagyok.
A lány jól kikészített téged. :( Nem ismerlek téged de vagy az van hogy simán alárendelt szerepet játszottál mert ritkán volt csajod vagy csak nice guy voltál akit kihasznált.
Jól összefoglaltad hogy hol hibáztál. Egyébként a nők tényleg érzelmileg zsarolnak úgy hogy észre sem vesszük. Ha ezt megérted már nagyon sokat tettél a jó út felé. Azért annak örülök hogy gyerek nem csúszott be mert akkor örökre tönkrevágott volna téged.
Szerintem ne siesd el a dolgot. Várj 1-2 évet és utána ráérsz ezen morfondírozni. Haverkodj, dolgozz, építs karriert, társaságot, keress pénzt, légy kreatív és érezd jól magad. Az erőforrásaidat és a jóhangulatodhoz tartozó dolgokról pedig SOHA ne mondj le egy nő kedvéért. :)
Apró kis tanács a végére: Soha de soha ne kérd meg egy nő kezét! :) Gondolj csak bele mi lett volna ha igent mond...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!