Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban léteznek incelek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban léteznek incelek és ha igen miért nem jutnak szexhez?

Figyelt kérdés

[link]

Elolvastam ezt a cikket és teljesen érthetetlen számomra hogy vannak olyan fiuk akiknél már olyannyira fajul az hogy nem jutnak szexhez hogy már gyilkolnak is. Én ezt nem értem hogy lehet ilyen....ugyanis annyi kedves fiatal csinos lány van akik egyedülállóak nem igaz hogy nem lehet összeszedni egy barátnőt. Én se vagyok valami szépség mégis mindig volt barátnőm és még gazdag sem vagyok. Mi az oka ami miatt egyszerűen nem tudnak barátnőt találni ezek a fiúk....

2018. júl. 7. 09:24
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
35%
Fogadja el, az élet nem igazságos, de az rajta áll, mit hoz ki a kapott "lapjaiból".
2018. júl. 7. 20:55
 42/49 anonim ***** válasza:
82%
Ilyen feltételekkel viszont nem kell azon sem csodálkozni, ha a legtöbben meg sem próbálnak változni. Az nem túl jó motiváció, hogy áldozz éveket az életedből azért, hogy mindenben jobb legyél, mint az átlag, majd amikor ezt eléred, akkor megkapod méltó jutalomadat egy kissé elhízott, nem túl okos, nehéz természetű nő személyében, aki már túl van a 30-on, közben a többiek szinte nulla energiabefektetéssel elvitték azokat a csajokat, akik miatt ezt az egészet igazából csináltad. Itt az sem lesz túl nagy vigasz, hogy legalább jobb emberré váltál, mert gyakorlatilag ugyanúgy egyedül maradtál a végére.
2018. júl. 7. 21:31
 43/49 anonim ***** válasza:
63%

Valószínű ugyanezek a gondolatok futottak át Elliot Rodger agyán is, "az élet nem igazságos". Valószínű kihozta a lapjaiból amit tudott, nem volt elég ezért aztán úgy volt vele, hogy ha vele nem igazságos akkor úgy intézi másokkal sem legyen az.

Minden változás hoz magával valakiknek kedvező és valakiknek nem kedvező dolgokat. A csajok fene nagy válogatása és szexuális szabadságának is megvannak a maga árnyoldalai. Ez is egy ilyen.

Tehát, ha valaha egy hasonló egyén pisztolyt fog rád vagy éppen megerőszakol akkor gondolj te is erre, "az élet nem igazságos". Vele kibszott, ő meg most veled b_sz ki, ennyi a sztori.

2018. júl. 7. 21:56
 44/49 anonim ***** válasza:
50%
Aha, teljesen normális, ha egy incel, a saját nyomora miatt ámokfutásba kezd. Legalább majd a leendő áldozatai jól elszégyellhetik magukat utolsó pillanatikban... Jézusom!
2018. júl. 7. 23:06
 45/49 anonim ***** válasza:
70%

"Ha csak az itteni kérdéseket nézem, amiket férfiak írtak ki, abból kiderül, hogy náluk is próbálkoznak, akár társkeresőn, akár a való életben a nők, csak nekik ők nem felelnek meg."

Vannak ilyenek is, de szerintem nem ez a többség. Én pl. soha életemben egyetlen nőnek sem tetszettem, és sokan mások is így vannak vele, akik kérdést írtak ki erről.

2018. júl. 8. 10:01
 46/49 anonim ***** válasza:
60%

Valaki légyszi mutassa már meg, hogy mikor kezdeményezett nálam nő.

Egyébként ezeknek a férfiaknak nincsenek olyan nagy igényeik, azt általában a nők szokták csinálni.

Ezért is van, hogy nincsenek női incelek.

2018. júl. 8. 10:22
 47/49 anonim ***** válasza:
87%

Azt kellene végre felfogni, hogy a nőknél sikertelen férfiak igenis léteznek, többen vannak, mint azt a legtöbben gondolnák és a problémájuk nem kitalált, hanem nagyon is valós. Ha eddig sikerült eljutni, akkor a következő lépés az lenne, hogy segíteni kell nekik és nem kiközösíteni őket, beléjük rúgni. Segíteni viszont nem mindenki tud, akkor sem, ha valójában szeretne. Egy nő ilyen esetben nagyon ritkán tud jó tanácsot adni, mivel magát a problémát sem fogja megérteni (neki is vannak, de teljesen mások). Ugyanígy egy sikeres férfi sem tud segíteni, mivel számára ez a probléma nem létezik. Olyan ez, mint amikor az átlag ember próbálja elmagyarázni a bénának, hogy "járni pedig mindenki tud, tessék felállni és sétálni". A sikertelen férfiak szintén nem tudnak segíteni, mivel maguk is sikertelenek.

A leghasznosabb ötleteket az egykor sikertelen, de közben sikeressé váló férfiak tudnák adni, akik ismerik mindkét oldalt, foglalkoztak a témával, tudatosan fejlődtek valamilyen irányba, ami aztán sikeressé tette őket.

2018. júl. 8. 10:28
 48/49 anonim ***** válasza:
43%
Őket hívják PUÁ-knak, utolsó. Megvan minden lehetséges segítség, jófejségből nem fognak veletek nők ingyen szexelni, ha esetleg arra várnátok titokban.
2018. júl. 8. 11:57
 49/49 anonim ***** válasza:
33%
Én már nem szídok senkit, de lexarom a nőket, keresztül nézek rajtuk. :) Még, ha próbálnának kedvesek is lenni, akkor is vagy elfordulok vagy szándékosan úgy teszek, mint ha észre se venném. :D Már egy boldog remete vagyok és az is akarok maradni, de nem ártok senkinek. :) Max. ha mégis megunnám így az életem akkor felhúzom magam az első fára az erdőben. :D 41F
2018. júl. 11. 17:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!