Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban léteznek incelek és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban léteznek incelek és ha igen miért nem jutnak szexhez?

Figyelt kérdés

[link]

Elolvastam ezt a cikket és teljesen érthetetlen számomra hogy vannak olyan fiuk akiknél már olyannyira fajul az hogy nem jutnak szexhez hogy már gyilkolnak is. Én ezt nem értem hogy lehet ilyen....ugyanis annyi kedves fiatal csinos lány van akik egyedülállóak nem igaz hogy nem lehet összeszedni egy barátnőt. Én se vagyok valami szépség mégis mindig volt barátnőm és még gazdag sem vagyok. Mi az oka ami miatt egyszerűen nem tudnak barátnőt találni ezek a fiúk....

2018. júl. 7. 09:24
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
69%

andrysh és a többiek remekül bemutatják, hogy miről is beszélek. Megvan a fejetekben az a buta kép, amihez ragaszkodtok, de még ti is érzitek, hogy valami nem stimmel vele. Hogy miért lehet, hogy az alacsonynak van valakije, a magasnak meg nincs? Talán mert nem egy ilyen lineáris elv mentén működik a pártalálás? Talán mert tényleg sokkal összetettebb dolog, mint a magasság meg a rinyálás? Nahát...

Meg amúgy ezt a rinyálás-dolgot én sem értem, szerintetek komolyan előbb van ez, mint a próbálkozás? Csak úgy a semmiből valaki nekiáll panaszkodni, és _emiatt_ nem talál valakit? Mi volt a panaszkodás előtt? Mindig azt mondják, elemezd a helyzetet, önismeret (muahahaha), fejlődj, na ez az elemzés történik akkor is, amikor nem tudjátok felfogni, miről is beszélünk (mint például most), és ezért rinyálásnak minősítitek. Gyakorlatilag nem szabad már beszélni sem a problémákról, mert ti is a keményvonalas incelek szintjén vagytok, és csak velük tudtok/akartok vitázgatni. Ő azt mondja, minden nő krv@, te azt mondod, anyád is az volt-e, oszt jóvan. És ha jön valaki egy kicsit komolyabb nézőponttal, kifolyik a nyál a szátokból, annyira fogalmatok sincs, miről van szó. Igazából minden kényesebb témával ez van: mindkét oldal ostoba szélsőségesei elnyomják a reális eszmecseréket.

A 444-es cikket vajon hányan olvasták el? És hányan fogták fel a #27-es válaszoló mondanivalóját, hogy nem a szexhiány itt a legfőbb gond, hanem egy intimebb, elfogadó emberi kapcsolat hiánya? Olvassátok el nyugodtan többször is. Ha úgy érzitek, ti vagytok az erkölcsi felsőbb polcon, ha ti jártok a jó úton, akkor itt az alkalom, hogy ezt bebizonyítsátok. Ha csak legyintetek rá, akkor el is buktatok.

2018. júl. 7. 15:04
 32/49 anonim ***** válasza:
58%

vicces a sok kifogás találása, ha valaki reális dolgokat ír, azt lepontozzák, stb.

hát éppen ezért sem lesz barátnője annak, aki így viselkedik.

én 15évesen sírtam utóljára, hogy sosem lesz senkim, utána felelősséget vállaltam a saját életemért. :/

ha valaki képtelen 20+éven át társat találni, azzal baj van. magán kell változtatni, nem hibát keresni másokban.

érdekes, a mostani barátom se talált sokáig barátnőt, mégsem vált egy nyomorékká és felismerte, hogy valami probléma vele van (social anxiety) és dolgozott rajta. én mikor megismertem, még csak "gyógyulófélben" volt, de mégis egy épkézláb emberként viselkedett, csak annyi, hogy nekem több jelet kellett adnom felé.

tehát lepontozgathattok, és várhatjátok a sültgalambot és panaszkodhattok, de a barátom a példa rá, hogyha dolgozik valaki a problémáján és nem egy szerencsétlenné válik, akkor van sikere.

2018. júl. 7. 17:01
 33/49 anonim ***** válasza:
52%

Önmagában nem a rinyálással van probléma, mert ha valaki falakba ütközik, természetes, hogy segítséget/tanácsot kér. De az ide írogatók probléma leírásából már látszik, hogy hol bukják sokan a dolgokat, és ha erre mások felhívják az illető figyelmét, akkor mindenki el van küldve melegebb éghajlatra, mert hogy "ő azt jobban tudja"... aha, az direkt látszik az ilyen emberek sikertelenségi rátáján.

Szóval ahelyett, hogy megfogadná - életében először a gyakorlatban - a tanácsokat, amiket az adott területen nála sikeresebb emeberektől kapott, ahelyett azonnal elkezd kifogásokat gyártani, meg vagdalkozni, hogy neki úgyis sokkal nehezebb a helyzete, és vadidegenek különben se oktassák ki. Na, erre meg már tényleg nem lehet mást mondani, mint aki hülye haljon meg (egyedül).

2018. júl. 7. 18:02
 34/49 anonim ***** válasza:
51%

Az ideírogatók többsége pont nem tanácsot kér (tisztelet a kivételnek), hanem "rinyál" és a tanácsokat meg se fogadja (bár férfiként nőktől párkapcsolati tanácsot kérni valóban nem szerencsés). Inkább ragaszkodik a saját igazához, ami évtizedek óta nem működik nála.

Ha leírod valakinek, hogy menjen el edzeni, öltözzön fel igényesebben és nyisson az emberek felé, szerezzen haverokat, súlyosabb esetben keressen fel szakembert (neadjisten még konkrét könyveket, hanganyagokat is ajánlasz neki), egyből jön egy csomó ócska kifogás, hogy miért is nem fog működni nála egyik sem.

2018. júl. 7. 18:10
 35/49 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom, miért van leszavazva a 10-es válaszoló, pedig igazat ír. Ha csak az itteni kérdéseket nézem, amiket férfiak írtak ki, abból kiderül, hogy náluk is próbálkoznak, akár társkeresőn, akár a való életben a nők, csak nekik ők nem felelnek meg. Sokan leírták már, hogy az volt a bajuk, hogy kövér, vagy csúnya, vagy rövid a haja a lánynak, vagy tőle akár 1-2 évvel idősebb, és ők nem őket keresik. Az elhízott férfi a minimum átlagos, de inkább vékony nőt akarja, mert csak őt találja vonzónak, és elvárja, hogy őt értsék meg ezért. Az 50-es éveiben járó férfi leírja itt, hogy 50-es nagymama korú (tehát korabeli) nők keresik folyton társkeresőkön, és az neki nem felel meg. A húszas évei végén járó szüzek népszerű, sokak által akart 16-18 éveseket szeretnének maguknak. Pont azért írom ezt le, mert az utóbbi időben is több ilyen kérdést, választ olvastam, ahol kiderült, hogy a férfiaknál is kezdeményeznek a nők, csak nekik ők nem vonzóak, ezért inkább nyavalyognak csak, hogy ők nem kellenek senkinek, holott ez nem igaz, csak nem igazán realizálják az elvárásaikat. Nem muszáj leadni belőle, de választhat, hogy észrevesz olyanokat, akiket első látásra nem találna vonzónak, vagy magát fejleszti. De inkább egyiket sem teszik.

Ehhez illik a cikkből ez az idézet: "milyen csodálatos lesz a gyönyörű modell barátnőmmel szexelni, amikor már gazdag ember leszek”

Kifogásokat gyártanak, hogy azért, mert alacsonyak, azért mert kevés a fizetésük, azért, mert túl kedvesek, nem kellenek senkinek. (A kedvességről az jut eszembe, amikor itt ecsetelte "egy-két" férfi, hogy ők milyen kedvesek, jófiúk, aztán pedig írták, hogy ők azért kiosztanának pár pofont a nőknek, és megérdemelnék a nagyképű lányok, hogy valaki jól elkapja őket, és megerőszakolja egy sötét utcasarkon.)

Szintén a cikkből:

„ha engedélyezett lenne a feleségek megverése, akkor sokkal kevesebb lenne a férfiak gondja”

„a nőknek nem lenne szabad hagyni, hogy maguk válasszák ki, kivel létesítenek szexuális kapcsolatot”

„A nőket meg kell fosztani a jogtól, hogy eldöntsék, kivel fekszenek le. Ezt a választást intelligens civilizált férfiaknak kellene meghozniuk a helyükben”

Kár tagadni, hogy a saját sikertelenségükért leginkább ők felelősek. Nem amiatt, hogy alacsonyak, vagy egyéb kifogások miatt, hanem azok miatt az érzések, gátlások, frusztrációk miatt, amik bennük kialakulnak ezek miatt. Egyénenként, mindegyikükre ráférne egy alapos pszichológiai kezeléssorozat, elbeszélgetés, ahol segíthetnének nekik rádöbbeni, hogy a saját életük irányításáért, alakulásáért ők a felelősek, és a változást is egyedül ők indíthatják el, ha hajlandóak érte tenni.

„Vagy egyszerűen nem felelnek meg az elszállt női igényeknek.”

Egyiknek sem? Akkor hogy lehet, hogy vannak olyan alacsony, kövér, kopaszodó, alacsony keresetű, félénk, nem kezdeményező férfiak, akiknek van barátnője? Miért vagy benne olyan biztos, hogy az általad állandóan hangoztatott elszállt női igényekről van szó, nem pedig arról, hogy a férfiak akarnak olyan nőket maguk mellé, akikhez mérten az ő igényeik vannak eléggé elszállva? Azért mert pár ismerősödnél ezt láttad? És akkor mi van az ide írogató rengeteg férfivel, akiknél az a helyzet áll fent, amiről az elején írtam, hogy bizony eléggé válogatósak ők is? Vannak a nők között is olyanok, akik nem akarnak együtt lenni alacsony, vagy zárkózott, stb., férfiakkal, de nem mindegyikük ilyen, mert akkor csak modell kinézetű, gazdag, magas, izmos, határozott férfiak lennének kapcsolatban. Ami ha kicsit is van benned realitásra való törekvés, akkor elismered, hogy nincs így.

2018. júl. 7. 18:16
 36/49 anonim ***** válasza:
47%

"Ha csak az itteni kérdéseket nézem, amiket férfiak írtak ki, abból kiderül, hogy náluk is próbálkoznak, akár társkeresőn, akár a való életben a nők, csak nekik ők nem felelnek meg."

A kérdések többsége a férfiaktól ilyen témában úgy néz ki, hogy senki sem próbálkozik náluk és egy match-ük sincs tinderen.

"Kifogásokat gyártanak, hogy azért, mert alacsonyak, azért mert kevés a fizetésük, azért, mert túl kedvesek, nem kellenek senkinek."

Nincs társkeresési problémám, nem is rinyáltam soha ilyenek miatt. De 176 centisen jó pár lány mondta már, hogy alacsony vagyok. Elég sok lány a fizetés alapján szelektált. A kedvességből meg eddig mindig a "legyünk csak barátok" szöveg lett. De, biztos több millió férfi gyárt kifogást, miközben a nők kb. 90%-a azt mondja, hogy nála alacsonyabb férfival nem járna.

"Akkor hogy lehet, hogy vannak olyan alacsony, kövér, kopaszodó, alacsony keresetű, félénk, nem kezdeményező férfiak, akiknek van barátnője?"

Úgy lehet, hogy... Várj, a mostani fiatal generációnál egy ilyet sem látok. Az egyetemen a ronda vagy alacsony srác ismerőseim mind szüzek. És nem gyűlölködnek, egy részüknek rengeteg barátja van és társasági emberek. Ettől függetlenül fizikailag nem találják őket a lányok vonzónak.

"Miért vagy benne olyan biztos, hogy az általad állandóan hangoztatott elszállt női igényekről van szó, nem pedig arról, hogy a férfiak akarnak olyan nőket maguk mellé, akikhez mérten az ő igényeik vannak eléggé elszállva?"

Válaszoljak? Van értelme válaszolnom? Hányszor próbálsz meg még belém állni? Hányszor kell még mindent a szádba rágni, hogy aztán meg se tudj mukkanni? Ha annyira olvasgatod a válaszaim, akkor keresd már vissza, ahol válaszoltam a hasonló kérdésedre. Vagy írd le újra és újra, hogy nem te voltál, amikor szó szerint ugyanúgy többször is nekem címezve írsz. Köszi.

"Vannak a nők között is olyanok, akik nem akarnak együtt lenni alacsony, vagy zárkózott, stb., férfiakkal, de nem mindegyikük ilyen, mert akkor csak modell kinézetű, gazdag, magas, izmos, határozott férfiak lennének kapcsolatban. Ami ha kicsit is van benned realitásra való törekvés, akkor elismered, hogy nincs így."

Realitást akarsz? Akkor menj már fel tinderre és matchel az olyan kaliberű srácokkal, akikről szó van. Aztán ülj le melléjük kávézni egyet és húzkodd be a strigulákat, hogy hány szűz közülük. Aztán talán felébredsz a naponta tolt csipkerózsika álmodból.

2018. júl. 7. 18:47
 37/49 anonim ***** válasza:
61%

#32: Legtöbb esetben nem kifogások kereséséről van szó, hanem tényleg a probléma megoldását keresik az itteni "rinyálók", csak ezt nehéz a másik oldalról elfogadni. Igen, jönnek a "hasznos jó tanácsok", nézzük is a legtöbbet látottakat:

- tanulj önismeretet: Szuper, ettől majd biztosan lesz barátnője bármilyen férfinak. Hiszen tudjuk, hogy a kapcsolatban levő férfiak és nők titokban elvégeztek egy ilyen önismereti tanfolyamot és tökéletesen tisztában vannak saját magukkal, az értékeikkel, a gyengeségeikkel.

- sportolj: Irány futni, bicajozni, úszni, kondizni, vagy lényegében próbálj ki bármilyen sportot. Mind tudjuk, hogy az összes kapcsolatban lévő ember rendszeresen sportol, tehát megvan a probléma.

- igényesség: az alapvető higiénia betartása nem elég, ennél több kell. Nézz csak meg kapcsolatban levő nőket és férfiakat, mind igényes ruhákban, cipőkben járnak, tökéletes, stílusos frizurával és hófehér amerikai fogpasztareklám mosollyal.

- diploma: tanulj nyelveket, szerezz diplomát, hisz láthatod, hogy a környezetedben minden kapcsolatban levő ember legalább 2 nyelven beszél anyanyelvi szinten és minimum 1 diplomával rendelkezik.

Vagy mégsem? Mert akkor valami teljesen mással van a gond. A fent említett dolgok egy bizonyos szintig fontosak, de miért kellene egy egyedülállónak túlszárnyalni ezekben a kapcsolatban lévőket? Szerintem jogos a felvetés, hogy ha az egyik férfinak elhízottan, kopaszodva, gyári munkásként, nulla önismerettel sikerül barátnőt találnia, aki nem csak elviseli, de még szereti is, akkor a másiknak ugyanehhez miért kellene önismeretet tanulnia, sportolnia, vagy több tízezer forint értékben ruhát, cipőt vásárolnia, saját stílust kialakítania? Az addig rendben van, hogy egy elhízott, alacsony végzettségű férfi ne a diplomás, csinos, talpraesett nők közül akarjon válogatni, na de valljuk be, legtöbben nem is akarnak. Csupán egy átlagos lányt keresnek, akinek ugyanúgy megvannak a gyengeségei személyiség és külső téren is. Ha pedig azt látják, hogy olyan férfiak is sikeresek az általuk is keresett nőknél, akiknél ők jobbak (vagy legalábbis nem rosszabbak) a fent említett dolgokban, akkor természetes, hogy megkérdőjelezik ezeknek a tanácsoknak a hasznosságát.

2018. júl. 7. 18:55
 38/49 anonim ***** válasza:
60%

"Hiszen tudjuk, hogy a kapcsolatban levő férfiak és nők titokban elvégeztek egy ilyen önismereti tanfolyamot és tökéletesen tisztában vannak saját magukkal, az értékeikkel, a gyengeségeikkel."

Teljesen mindegy, hogy a kapcsolatban lévők mit csinálnak, ti nem ők vagytok. Nekik ezek ösztönösen mennek, illetve a "good enough is good enough" esete áll fenn, azaz nem kell tökéletesnek lenniük a sikerhez.

Viszont egy huszonéves szűz srác az átlag szintjét sem éri el az élet több területén (főleg önbecsülésben), neki azon kell dolgoznia gőzerővel, hogy legalább az átlagszintet hozza (aztán később lehet bőven átlag feletti is, és túlszárnyalhatja azokat, akik megelégedtek egy "elég jó" szinttel, de ez már más téma).

Önmagadért tenni azért is kell, mert ez önbecsülést ad. Nem attól leszel sikeres, hogy sportolsz és nőtt három centit a bicepszed vagy sokat tanultál és kaptál egy 100 ezer Ft-tal jobban fizető állást, hanem attól, hogy mindezt megtetted önmagadért. Időt és energiát feccöltél magadba, ergo fontos vagy önmagad számára és van (lett) önbecsülésed.

2018. júl. 7. 19:13
 39/49 anonim ***** válasza:
100%

Létezünk és azért nem szexelünk mert ehhez 2 ember kell.

Sohasem akarna egy nő sem lefeküdni velem.

Beleegyezés nélkül meg nem fogok szexelni.

Úghogy maradnak a szexmentes, nyomorúságos évek életem végéig...

2018. júl. 7. 19:31
 40/49 anonim ***** válasza:
69%

#38: Az utolsó résszel történetesen egyet is értek. Az első részével kapcsolatban viszont vannak fenntartásaim:

- Tehát ha jól értem a "sikertelen férfi" fogadja el azt, hogy számára a boltban ugyanaz a termék több pénzbe kerül mint a sikeres társainak, közben pedig ne azzal foglalkozzon, hogy miért van ez így, hanem próbálja előteremteni azt a pluszt?

- Az önbecsülés borzasztóan túl van gondolva, csupán a látszatát kell kelteni és ezt a nők többsége simán megeszi. Ettől annyira sikeresek a nagy dumás pasik. Arról nem is beszélve, hogy akinek nincsenek sikerei és emiatt kevesebbnek tartja magát a többieknél, annak végső soron igaza van, tehát paradox módon az önbecsülése a helyén van, mert reálisan látja a helyzet. A nők viszont nem azt értékelik, hogy ő mondjuk egy 10-es skálán hova helyezi el magát és ez a helyezés mennyire fedi a valóságot, hanem azt, hogy ha minél magasabb helyezést "mond be" és hitet el velük.

2018. júl. 7. 20:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!