Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban léteznek incelek és ha igen miért nem jutnak szexhez?
Elolvastam ezt a cikket és teljesen érthetetlen számomra hogy vannak olyan fiuk akiknél már olyannyira fajul az hogy nem jutnak szexhez hogy már gyilkolnak is. Én ezt nem értem hogy lehet ilyen....ugyanis annyi kedves fiatal csinos lány van akik egyedülállóak nem igaz hogy nem lehet összeszedni egy barátnőt. Én se vagyok valami szépség mégis mindig volt barátnőm és még gazdag sem vagyok. Mi az oka ami miatt egyszerűen nem tudnak barátnőt találni ezek a fiúk....
En a 7-es vagyok. Csak peldanak felhozom.
Lejartak nalam a kulsoseges dolgok szemrevetele. Volt olyan lany is aki kb 150 kilo volt. Es olyan 160 centi. Nem egy modell alkat. De meg o is csak a flegmasagot adta. Semmi mast. Dunat tudnek rekeszteni az ehhez hasonlo dolgokbol. Peldakat irhatnek, vagy epp beszelgeteseket mutathatnak, hogy normalis kozeledesre miket kaptam.
Tok jo, hogy a haverjaidnak osszejott. Szep es jo. Nekik igen. De nekem, nekunk nem. Es ezt nem tudod megmagyarazni peldakkal, vagy alatamasztott helyzetekkel, hogy miert nem jon ossze. Szalka vagy erdo....felesleges.....
Mielőtt még minden, nőknél sikertelen férfira sikerül ráhúzni az incel, illetve a tömeggyilkos jelzőt, javaslom a következő cikk elolvasását is pártállástól függetlenül:
Ezek tipikusan olyan nyomi hülyegyerekek, akik top csajt várnak el maguknak, és felháborodnak, ha azok visszautasítják őket.
Mert nekik az alanyi jogon jár!
Ezek az igazi incelek.
Léteznek. Külföldön a reddit.com itthon a gyakorikerdesek.hu gyűjti őket.
Azért nem jut nekik nő, mert belül is gondok vannak.
én ismerkedtem egy lánnyal, akivel a közös ismerőseink szerint nagyon egy húron pendülünk, "izzik köztetek a levegő", barátnője akinek elmondta, kikotyogta hogy rám vár.
Aztán randizgattunk, jó volt, csókolóztunk, de az egyetem... nincs ideje, gondjai vannak a vizsgákkal, már nem is találkozunk jó ideje, és nemsokára fogja elmondani, hogy miért pattint le.
A 10/9-es külsejű exbarátnőm, pedig lerázáskor elmondta, hogy szeret, nagyon jó embernek tart, de nem jutok előre, és visszamegy az exéhez, akinek drága autója van, és újépítésű lakása (2 hónapig tartott, aztán kidobta a srác... anyukája akié a lakás mint kiderült, és a kocsit is apu-anyu hozta össze :) ).
Azóta is találkozgatunk, néha szexelünk, dumálunk, barátkozunk, és közben volt egy másik ilyen kamugép pasija is (bár ő a nővérétől vett kölcsönből vette a német "prémium" autót (dízelt, mert spórolni kell :D ), de apu-anyu lakása szintén stimmel.
Azért nem jutnak szexhez, mert nem ismerik/nem fogadják el a nők sötétebbik oldalát, az ösztönlénységüket. Én ismerem már, bár elfogadni még mindig nem igazán vagyok képes, és amúgy csak szerencsém volt.
Léteznek, és a legbosszantóbb, hogy hiába mondjuk el nekik 100-féleképpen is akár, hogy mi a gond velük, egyszerűen nem fogják fel, és mindig csak a nők a hülyék...
Egy normális férfi talál magának normális barátnőt akkor is, ha szegény/ronda/alacsony. Aki csak siránkozni tud meg a nőket szidni, az nem talál.
Igen, létezünk. Azért, mert csúnyák és/vagy alacsonyak vagyunk, és ilyen férfi egy nőnek sem kell. Persze saját magadnál sokkal csúnyább férfiakra gondolj.
Természetesen ettől önmagában nem lesz gyilkos az ember, ahhoz kell egy olyan alapszemélyiség is.
A gond a témával hasonló, mint ami a melegek körül szokot lenni: nem csak az a meleg, aki a prideon bőrruciban vonaglik, hanem olyan is, aki amúgy tök átlagos életet él, ugyanolyat, mint te, csak otthon éppen saját nemébe tartozót ölelget. A sok barom viszont azt hiszi, hogy aki meleg az csakis az első csoportba tartozik, és velük azonosítja az összes többit is, és ugyanolyan agresszióval reagál a második csoportba tartozókra. Avagy sokak szerint aki sikertelen a nőknél, az csak és kizárólag valami gyökér lehet, biztos csak dugni akar, meg lenézi a nőket, meg hülyeségeket ír gyakorira, sőt, most már az jön, hogy látens tömeggyilkos. Tehát akkor tök jogos, hogy leszóljuk, és "100féleképpen magyarázzuk el, hogy mi a gond VELÜK", mert csakis velük lehet a gond, senki mással, meg eleve is, biztos megérdemlik. Just World Theory, google it.
És akkor az ilyen kérdező-féle szellemi színvonalú egyének azzal jönnek, hogy hát csak fel kell szedni egy csajt a buliban... Ja, az éhezők meg miért nem mennek csak el a boltba kajáért, nem? Just stop being poor. Ez a fajta meg-nem-értés, kirekesztés pedig csak tovább növeli a különbségeket, _egyáltalán_ nem segít semmit. Sem a bőrrucis vonaglós rétegen, sem a normális rétegen. Aki azt hiszi, hogy ha jól megmondja, hogy mekkora hülyék, és ettől ő megtette, amit kellett, az nagyon nagyot téved.
Az élet nem fair, a világ bonyolult, a felelősség pedig mindenhol ott van, mint a gravitáció. Ha nem értesz valamit, ne a legegyszerűbb magyarázatba menekülj (bár ezt hiába mondom, mert az ilyenek pont azért ilyenek, mert ennyit tudnak csak, és nem többet). Sokszor van az, hogy valaminek valahogy kéne lennie, de nem úgy van (azaz hiába normális, mégsincs szerencséje a nőkkel, vagy egy szemétláda, mégis csüngenek rajta), és ha erre azt hiszed, hogy végülis valami felsőbb hatalom által ez így van jól, akkor csak tovább rontod a helyzetet. Ha pedig nem megy ennek a megértése, inkább maradj csendben. Az ostobaságotok rengeteg kárt okoz, higgyétek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!