Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondták könnyebb lesz a csajozás ha már nem leszek kis srác. Másnak sem az?
Régen azt mondták, hogy majd jobban fogok kelleni a lányoknak ha már nem leszek annyira gyerek, kicsit változom, és ez a 20-21 éves korosztály az, ami bejön a 17 körüli lányoknak.
Tény, hogy nem csajozok mert még mindig félénk vagyok és nem bízom magamba annyira mint kellene pedig nem vagyok csúnya, és szörnyű személyiségem sincs.
Azt is hallottam, hogy ha már nem szűz egy fiú akkor könnyebben fog menni az ismerkedés, csajozás. Nekem mégis ugyanolyan sehogy megy mint ahogy 3 éve mondjuk,
21/F
Igazad van utolsó. Le vagyok maradva és kész. Ezt behozni már nem igazán lehet ha így áll a szénám mint most. Mindegy, majd másra legalább több időm, energiám, pénzem lesz, ha a csajokkal nem kell foglalkozni.
Köszönöm a válaszokat!
Behozni be lehet!Pasi vagyok nőket figyelem. Sok korod beli enyhén elhízott pattanásos izzadékony idétlenül öltöző rút kiskacsa tudott hattyúhercegnővé válni. Akarat és kitartás kell hozzá.
Hú nem tudom,dolgozol,otthon laksz? Vagy egyetemista vagy albérletben. Ha dolgozol most ha nem akkor csak azt tanúld ami nem idő pocséklás. (Én pl 24évesen jöttem rá,hogy nem érdekel amit tanulok főiskolán-barátnőmmel kicsit luxust akartunk felrántottam 1millió diákhitelt)mind az elvesztegetett idő mind a hitel az egyetlen életemet mérgezte meg. Tanúlj önfegyelmet,tudj a pénzzel bánni. Tehát koncentrálj a testedre is. Sportolj mozogj ,ritkán egyél szemetet. Ne cigizd ne idd szét magad(olcsó alkohol az arcodat rothasztja-egyik ismerősöm járt ìgy).Ha nem pesti vagy vegyél egy normális autót,ne sufni tuningold szét,nem érdemes,gyűjts saját lakásra,legyen tartalék pénzed.
Egyetemre járok még, ott sincs sikerem ezért reménykedtem a fiatalabb generációban. Az a baj, hogy én már hattyúherceggé váltam 17-18 évesen. Már mindent kihoztam magamból külsőleg. Nem iszom, nem cigizem, sport is jelen van az életemben. Jó, mindenkinek nem tetszhetek, de nem is akarok. Viszont nem a külsőmmel lehet baj. Vagyis nem tudom, mert ha valaki mégis jól néz ki annak van nője. Nekem sokat befolyásol a szerencsétlenségem is, hozzáállás, gondolkodás.
Ha most így nem tudok a lányokhoz közelebb férkőzni később sem nagyon fogok.
Az, hogy lesz pár éven belül egy 10 éves autóm az olyan sokat nem fog dobni rajtam, hogy odáig meg vissza legyenek értem.
Hülyeség ez a hozzáállás kérdése. Nálam beszaribb palit nem hordott a Föld a hátán, mégis voltak nőim. Azt sem tudtam mit lehet mondani egy lánynak, sőt, mintha nem is egy galaxisban élnék velük. Nem is néztem ki valami férfiasan, későn érő típus voltam.
Aztán amikor meg már megjött a rutin, hiába próbálkoztam, nem ment. Mondhatni a tök véletlen sodort utamba nőket utána, de ahhoz nem tettem sokat hozzá.
Szerintem egy előnyös külső, 99% siker, ha nem vagy pszichopata, szinte semmit sem kell tenni a lányokért. Jönnek maguktól.
Most ezt nem értem, elég ellentmondásos.
Ha nem néztél ki jól mert későn érő típus voltál, és félénk is ráadásul akkor, hogy voltak mindig nőid, aztán mikor meg volt rutinod, és vélhetően férfiasabb voltál akkor már hogy nem?
Azért voltak, mert azoknak a lányoknak bejöttem valamiért? Én sem értettem mi volt bennem a plussz. Szóval vagy tetszel valakinek, vagy nem. A külső fogja meghatározni az egészet.
Mondok még valamit, amivel megcáfolom ezt a női agyon hypolt "a külső nem számít" dolgot.
Régebben levelezgettem nőkkel a neten, akikből jó páran szerelmesek lettek belém látatlanban. Nem társkeresésnek indult a dolog, ezért nem is volt fénykép csere. A stílusom, a világképem, a céljaim, a sikereim, azaz önön magamért szerettek meg. Nem én találom ki ezeket, ők írták. Találkozni szerettek volna velem, hát jó gondoltam.
Kérdeztem tőlük, hogy mégis hogy képzelnek el külsőleg. Ó, hát nekik az már nem is számít, van elképzelés, de az már lényegtelen nekik. Aha, jól van, lesz még ennek böjtje.
Tudod mi lett belőle? 4/4 bukta. Ja, hát barátnak oké vagyok... de izé... ő... jön a villamosom, szia...
183 vagyok 85kg, nincs rajtam egy deka felesleg sem. Annyi a baj, hogy nem barna a hajam, nem barna a szemem, nincs széles álkapcsom, nem leng körbe tesztoszteron felhő. Hát az van, hogy lehet neked akármilyen személyiséged, ha nem jössz be egy nőnek, akkor OFF.
Mondok egy másik példát is: 22 éves koromban piszkosul bejöttem 1-2 lánynak. Az egyikkel már nem tudtam olyan szemét lenni hogy lekopjon, a szép szóból nem értett. Már a szeme láttára csajoztam, de ő akkor is nyomult. Kb. ilyenek a mai lányok is többségében. Bátran lehet őket csalni, átverni, szexrabszolgának használni, bármi. Ők akkor is szerelmesek az utolsó szemétládába is, mert hát olyan jól néz ki.
Na, akkor ebből rakd össze a konzekvenciádat.
18-as:
Ebből is látszik, hogy a nők ösztönlények csak az ősi ösztönök és az érzelmek vezérlik őket. :D A saját alfahímüket keresik és ha úgy érzik megtalálták, akkor tüzzel vassal ragaszkodnak hozzá, még akkor is, ha néha kapnak egy-két pofont tőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!