Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek bulikba lányokkal ismerkedni, ha otthonülős srác vagyok, és nincsenek barátaim?
Mostanában gondolkodtam, hogy buliban egész szépen lehetne csajozni, halászni a zavarosban, csak egy gond van: nem tudok kivel elmenni bulizni, mivel nincsenek igazából barátaim, egyedül meg nem látom értelmét, hogy csak úgy kóvályogjak össze vissza. (egyébként eddig igazából nem is voltam bulizni.) Na meg egyedül nehezebben menne a csajozás is, mintha lennének haverok, akikkel egymást támogatnánk, meg lánycsoportokat is úgy lehet egyszerűen nyitni, ha mi is többen vagyunk.
Szerintetek mit tudnék csinálni, hagyjam ezt a bulizósdit a francba, vagy menjek el egyedül valahova, lesz ami lesz alapon, vagy pedig szerezzek barátokat, ami nem könnyű, meg nem is tudom honnan szerezhetnék. (munkahely kilőve, mindenki legalább 3-4 évvel idősebb nálam.)
szerintem tudod a választ.
menj egyedül, akármilyen kellemetlen.
nekem is az, mégis csinálom. felül lehet rajta emelkedni.
N
remélem, nem jössz azzal, hogy nő vagyok, és nekem könnyebb.
kifogásból nem lehet építkezni.
#6 Neten szoktam is ismerkedni, de hogy bővítsem a lehetőségeimet gondoltam még a bulikra.
Kifejezetten hosszútávra nem is tervezek egyébként kapcsolatot (nem is hiszek benne) vagy úgy vagyok vele hogy amíg együtt lennék valakivel addig tart a dolog, aztán ha vége akkor annyi, majd lesz másik.
#7 Nem jövök azzal :D De nem volt rossz érzés, hogy igazából csak egyedül bolyongsz ott? Vagy sikerült hamar hozzácsapódnod valami társasághoz/pasikhoz?
van, amikor igen.
megpróbálom élvezni, ami van. zenét, táncot. így könnyebb.
7.
Nekem vannak barátaim/haverjaim, de én azt szoktam csinálni, hogy miután a társaságom lelépett én még maradtam. Bár azt hozzátenném, hogy semmi tartós nem jött össze így még eddig. :D
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!