Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 év alatti férfiak összejönn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 év alatti férfiak összejönnétek 35-40 év körüli nővel?

Figyelt kérdés
2018. jún. 29. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Osszejonnek e? En egyutt vagyok egy 41 eves novel mar ket es fel eve. Egyszer sem csaltam meg es nem is akartam mast kiprobalni mert az agyba olyat kapok amit senkitol nem kapnek es az elet is sokkal konnyebbb mint egy vinnyogos puncikaval. Rengetegszer lett volna alkalmam masra, mindig elmeseltem neki es jot mosolyogtunk ezen es az oszintesegemert mindig megjutalmazott :) van haza dolgozik, nekem van autom es en is dolgozok hazra gyujtok, sajnos nem akarja hogy vele legyek a vegtelensegig, el is mondta miert nem es miert van velem es azt is tudja, hogy en szerelmes vagyok bele es szokta mondogatni hogy majd eltunik a rozsaszin kod es nem leszunk majd egyutt, dehat mindig csak azt tudom mondani hogy nem lat bele a jovobe, en biztosan vele szeretnek lenni ameg csak lehet aztan lesz ami lesz.
2018. jún. 29. 21:01
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát ha már öregasszony kinézete lesz akkor majd nem akarsz vele lenni. Vagy amikor majd lóg a bőr rajta. Sajnos ez ilyen. De amiket leirtal megertem.
2018. jún. 29. 21:38
 13/13 anonim ***** válasza:
hát ezt mondogatja néha ő is, meg hogy nem lesz már fiatalabb és feszesebb, de mindig le tud nyűgözni valamivel, ja és simán letagadhatna egy 7 évet minimum, mert én ennyivel fiatalabbnak hittem mikor először megláttam, szóval nem értem min problémázik.
2018. júl. 1. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!