Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnètek egy Angelina Jolie arcú lànnyal? A fèrfiak szerint szèp Angelina?
Figyelt kérdés
Kort is írj!2018. márc. 11. 20:54
1/18 anonim válasza:
Szemely szerint nekem nagyon ronda angelina es nem viccelek!
3/18 A kérdező kommentje:
Mutatnàtok olyat aki tetszik?
2018. márc. 11. 20:57
5/18 anonim válasza:
Nekem soha nem tetszett.
Ne kérdezd miért, objektíven nézve szép nőnek látom aki még szexis is, de engem soha nem fogott meg az arca.
Elég sok olyan teljesen átlagos, magukat feltételezhetően "szürke egérnek" tartó lánnyal járnék inkább, mint Angelina Jolie-val.
6/18 anonim válasza:
Nagyon szép nő. Igen összejönnék vele.
7/18 anonim válasza:
Gyerekként számomra ő volt az álomnő. :D
8/18 anonim válasza:
Nekem nem jön be, túl csontos az arca. A szája nem szép. Egy nőt a szép mandula vágású szemek, pisze orr, vékony vagy vastagabb csókos száj nagyon széppé tud varázsolni. Jobban szeretem a kicsit husisabb arcot. Vagy a vékonyat, de nem kiugró csontozattal.
9/18 anonim válasza:
Nekem soha nem jött be. Kockafejű, dzsókerszájú 6 kiló vakolattal.
10/18 anonim válasza:
Látom megérkezett a lepontozómanó. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!