Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnètek egy Angelina Jolie arcú lànnyal? A fèrfiak szerint szèp Angelina?
Figyelt kérdés
Kort is írj!2018. márc. 11. 20:54
11/18 Clay Morrow válasza:
A férfiak nagy százaléka szép nőnek tartja, én nem is tagadom. Na, azért nem épp az álomnőm, de nem pattintanám le külseje miatt.
12/18 anonim válasza:
Én örülök a lepontozásnak. :D Ebből is látszik, hogy nem úgy gondolkodok, ahogy az átlag. Hála égnek.
13/18 anonim válasza:
Ami azért érdekes mert neked álomnő, nekem nem tetszik, de ezek szerint mindketten tévedünk. :D
14/18 anonim válasza:
Nem mondtam, hogy álomnő. Azt mondtam, hogy gyerekként volt az. Vagy te nem változtál semmit gyerekkorod óta?
15/18 anonim válasza:
24 vagyok de szerintem elég csúnya, még tini koromban sem gerjedtem rá
16/18 anonim válasza:
Nekem nem csak Angelina tetszik, de a hozzá hasonló nők mindig is sokkal jobban tetszettek. Vékony, barna haj, barna szem, kicsit csontosabb arc. Nekem ez jön be, másnak meg más. Így körök a világ.
17/18 anonim válasza:
Nekem 20 éve még bejött, de mára elmúlt a varázsa.
35F
18/18 anonim válasza:
Sosem értettem ezt a Pitt gyereket ,hogy lehetett egy olyan kedvesen dögös nőt mint Jennifer Aniston dobni ezért a férfias karakterű traktorgumi szájú nőért aki ráadásul úgy gyűjti a különböző márkájú -színű idegen gyerekeket mint más a bélyeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!