Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak összejönnétek egy ilyen lánnyal és nők ti összejönnétek-e egy ilyen férfival?
Férfiak válasza: igen
Nők válasza: nem
Igen, nekem ideálom hogy van egy pici pocija a fiúnak, amit meg lehet fogni :D
De ehhez társuljon olyan test, hogy széles a válla, erős, izmos, de kockahas helyett legyen pocakja, mindenképp!
22L
Nem. Cukimuki, emberileg rendben van, de unalmasnak tartom. Volt hasonló kaliberű kapcsolatom, az elején jó volt, de később marhára fárasztó, hogy kb mindenben nekem kellett döntenem, minden bolondságot én találtam ki, mert ő mindent félénk volt kezdeményezni, még egy vadabb szexet is. Komolyan 5 hónap után még ott tartunk, hogy fél, hogy mit fogok reagálni, ha rácsap a fenekemre? Meg nem mer beszélgetni a barátaimmal, mert fél, hogy mit gondolnak róla? Istenfäsza...
A többivel nem lenne baj. De nem szeretem a félénk embereket. Melletti valahogy nekem mindig az anyaszerep jutott, nem a női.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!