Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy olyan fiúval, aki bölcsész karon tanul?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 11:37
 1/6 anonim ***** válasza:
18%

Egy mekis pasival is összejönnek, ha úgy néz ki mint Brad Pitt, és ha mást nem te is elmehetsz majd a mekibe husit sütni.

Minden a külsőn múlik ;)

2017. nov. 12. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne! :)

Bár én most már egész más terület felé kacsintgatok, és pont a magamfajták szokták szarozni a bölcsészeket, én is BTK-n indítottam. (És ha már itt vagyok, be is fejezem.) És pontosan tudom, mennyi meló van abban is, épp emiatt semmivel nem tartom értéktelenebbnek a bölcsészt, aki 3-4000 oldalakat vág be félévente (nálunk ez ment legalábbis), mint azt, aki meg a fél (ha nem az egész) napját gyakorlással és számolással tölti. Szóval számomra érték, feltéve ha az illető nem egy botkezű szakbarbár, aki helyett majd én cserélek villanykörtét is, és akinek fingja nincs pl a világgazdaságról, vagy a saját testéről, mert az már nem érdekli. Vagy valami gyenge idegzetű művészlélek, akit összetörök egy szarkasztikus poénnal. Akkor nem kell.

2017. nov. 12. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
A bölcsész csajok is szürnyűek, hát még a palik :)
2017. nov. 12. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
Fúú, akkor biztos bölcső
2017. nov. 12. 12:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a párom is bölcsész szakon végzett (bár nem a szakmájában dolgozik), és én is ott tanulok.
2017. nov. 12. 12:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amennyiben tényleg tanulni van ott, nem csak lébecol vmi alibi szakon, mert addig is el tud bulizni 2-3 évet és addig sem kell dolgoznia. Ilyen meg több van bölcsészkaron - mondom bölcsészként.
2017. nov. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!