Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

- nagyon kedves aranyos, odaadó

- picit duci

- biszexuális

- dohányzik

- volt pszichiátriai kezelésen, szanatóriumban is, de már jól van.

2017. nov. 6. 17:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
54%
dohányzás kizáró ok nálam. így nem...
2017. nov. 6. 17:18
 2/16 anonim ***** válasza:
57%

hát a dohányzás kizáró ok, így nem

meg az utolsó pont miatt kérdéses lenne, ha az előző nem zárná ki

24F

2017. nov. 6. 17:21
 3/16 anonim ***** válasza:
48%

A dohányzás nálam is negatívum, illetve az is kicsit riasztó lenne számomra, hogy biszexuális, de egyértelműen kizáró oknak egyiket sem tartom.

A pszichiátriai kezelés ami a leginkább aggasztana, itt jó lenne részleteket tudni, mert ezen múlik minden, ha amúgy szimpatikus.

2017. nov. 6. 17:23
 4/16 anonim ***** válasza:
33%

Ebből nem lehet megmondani, még leginkább a dohányzás nekem is szinte kizáró ok.

A biszexekkel nekem személy szerint rossz tapasztalatom van, nem engem zavar, hanem én nem tetszem nekik. Elvileg még előny is lenne nálam, mert szexuálisan nyitottabbak, ami nekem vonzó.

A picit duci közepesen taszít. A pszichiátriai kezelésen volt sajnos olyan dolog, amiről nem tehet, de mégis előrevetíti, hogy nem lesz vele egyszerű az élet.

Nagyon kedves, aranyos, odaadó az erősen plusz. Ha tényleg nagyon! Mert alapból minden nő ilyen ha tetszik neki a párja.

2017. nov. 6. 17:24
 5/16 anonim ***** válasza:
5%
Ő nem jönne össze velem. Utálna engem.
2017. nov. 6. 17:26
 6/16 anonim ***** válasza:
64%
A dohányzással már kiesett.
2017. nov. 6. 17:30
 7/16 anonim ***** válasza:
55%
nem szabad válogatni, meg kell próbálni!
2017. nov. 6. 17:31
 8/16 anonim ***** válasza:
41%

a dohányzás nálam is kizáró ok, de arról le lehet szokni

a biszexualitás is az, arról viszont nem igazán lehet

a pszichiátria és a duciság meg "csak" negatívum, de mindent összevetve nem

2017. nov. 6. 17:31
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Nem. A cigi kizaro ok, es miert volt pszichiatrian? Nem mindegy.
2017. nov. 6. 17:36
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében nem lenne problémám, de az hogy kezelték pszichiátrián az számomra felvet pár kérdést hogy mi volt az oka, mennyire visszatérő a probléma, és mennyire szorul pátyolgatásra. Persze mellette lennék ha arról van szó, de ha annyira komoly a probléma hogy teljesen kiszámíthatatlan akkor részemről kizáró ok. Volt már olyan barátnőm akinek elég sok ilyen kezelése volt, és belefáradtam, mert mindig spontán eltűnt 2-3 napra, kerestettük, kerestük ezerrel, semmit nem tudtunk róla, gyógyszerét hol szedte, hol nem, teljesen kiszámíthatatlan volt a viselkedése, hangulata, akármit csináltam sokszor semminek nem tudott örülni.

Teljesen feleslegesen csesztem el arra a kapcsolatra 3 évet, és kiszerettem belőle.

2017. nov. 6. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!