Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek nálatok magasabb lánnyal?
197 cm magas vagyok. Ha mutatsz magasabb lányt, akkor repülök. A gyerekeink meg kosarasok és modellek lesznek. Mondjuk ez már akkor is igaz lehetne, ha 180 centis lánnyal lenne családom.
25/F
Egyszer voltam (szexeltem) egy 190 cm magas lánnyal. Furán jó volt. Tetszett, hogy közel egy magasak vagyunk.
Ezt érzik a 160-170-180 cm magas emberek mindig, akik tőlük kb 5 centivel alacsonyabb/magasabb emberrel jönnek össze? 2 méteres férfiként erre sajnos nekem nem sok lehetőségem van.
Nem. Engem zavarna. 190 cm vagyok, nem találkoztam még nálam magasabb nővel.
Szeretem, hogy a feleségem is magas (175cm), de nálam magasabbal soha nem jöttem volna össze.
Ez szerintem ugyanolyan, mint amikor a nők nem jönnek össze náluk alacsonyabb pasival, mert zavarja őket. A feleségem is ilyen típus, és teljesen megértem. 28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!