Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas fiúk, összejönnétek veletek egymagas vagy magasabb lánnyal?
Figyelt kérdés
Ha egyébként nagyon csinos, szép arcú lányról lenne szó.2016. máj. 7. 18:46
1/11 anonim válasza:
Persze,melyik megyében lakik ez a csinos lány?
2/11 anonim válasza:
Igen.Ez ugyan nem előny,de nem is hátrány.:)A lényeg nem a magasságban rejlik.
3/11 A kérdező kommentje:
Elméleti kérdés, nem rólam van szó. :) Egyik kolléganőmről jutott eszembe, aki panaszkodik, hogy nem talál pasit, pedig iszonyú csinos, csak kb 185 centi magas lehet.
2016. máj. 7. 18:54
4/11 A kérdező kommentje:
Egyébként Pest megye. :D
2016. máj. 7. 18:55
5/11 anonim válasza:
Szerintem nem a magassága a gond.
6/11 A kérdező kommentje:
Azt mondja kevés a magas srác, és aki magas, általában az is alacsonyabb lányt szeretne.
2016. máj. 7. 19:17
7/11 anonim válasza:
Ezt a kifogást ő gyártotta magának,hogy legyen mivel elfedni a valódi problémát.
8/11 A kérdező kommentje:
Lehet, annyira nem ismerem, hogy az egyéb problémáiról is tudjak. Viszont azért lehet abban valami, amit mond, mert a 175 centimmel volt, aki engem is túl magasnak talált. Mert hogy ő a "pici, cuki " lányokra bukik.
2016. máj. 7. 19:29
9/11 anonim válasza:
En 172 vagyok es pont magasabb not szeretnek:DD
10/11 anonim válasza:
190 felett vagyok, és a 175 centi alatti lányokra rá se nézek.
Rendszeresen hasraesem tőlük. Mármint fizikálisan, orral a padlóba. (jó, utóbbi két mondat vicc, az első komoly)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!