Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nehéz gyermekgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nehéz gyermekgyűlölő barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Utálom a kisgyerekeket állandóan nyávognak, sírnak, meg idegesítőek számomra és hasonló gondolkodású gyermekellenes barátnőt szeretnék magamnak. Gyakran érzem azt, hogy elborul az agyam, ha egy gyerek nekiáll óbégatni mellettem...ha nincs ilyen nő, akkor inkább egyedül öregszek meg...29/F
2018. jún. 26. 19:43
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%

En nem szeretem a gyerekeket, vagyis egy 4-5 evessel mar elvagyok, de kulonosebben ok sem foglalkoztatnak. Lekotni nem fogom az eletem egy gyerek miatt, sok mindent akarok csinalni,amibe nem fer bele egy gyerek, sem most es kesobb sem.

A mai gyerekek neveletlenek, mindenhez joguk van,ami nyilvan a szulo hibaja,de nem tudom, engem sosem kellett annyira fegyelmezni, alapbol egy nyugodt, nem hisztis gyerek voltam. Kerdeztem anyumat, ritka volt,hhogy valami miatt elviselhetetlenul viselkedtem.

2018. jún. 26. 22:38
 22/30 peca1000 ***** válasza:
3%

Igazándiból majd olyan 50 éves kor felett érzi az ember, hogy valami nagyon hiányzik az életéből, és ez bizony a gyerek.

Olyan 60-80 éves korban, amikor a rokonság jó része kihalt, barátoknak családjuk lesz, és nem jön látogatóba hozzánk senki, és mi sem tudunk kihez menni, az nagyon rosz lesz.

Nekünk sincs gyerekünk, egészségügyi okok miatt, meg nálam kényelmi is.

Ideig óráig elviselem őket, de utána már nagyon fárasztó.

42/ffi

2018. jún. 26. 22:53
 23/30 A kérdező kommentje:
Nekem nem lesz rossz, Karácsonykor ne jöjjön már ide senki! Még nyugdíjas koromba se, hidd el nem fog hiányozni senki se nekem.
2018. jún. 26. 22:59
 24/30 A kérdező kommentje:
amikor jönnek a rokonok a kis taknyosokkal, alig várom, hogy húzzanak már el...
2018. jún. 26. 23:07
 25/30 anonim ***** válasza:
90%
Vannak nők akik nem akarnak gyereket, nem esnek hasra, nem olvadoznak tőlük nyàlasan, nem bírjàk őket,pl én se tervezek gyereket, a férjem se, màr tizenéves fiatal lànyként is tudtam, hogy nem nekem való, de nem utàlom őket. A neveletlenek zavaróak ( bàr ez azon gyökér szülők hibàja akik mindent ràjuk hagynak, b...sznak nevelni) és a síràsért, hisztiért se vagyok oda, de a gyűlölet tàvol àll tőlem, és minden normàlis embertől. eléggé beteges dolog. Nem hinném hogy egy durvàn defektes nővel akarnàl együtt lenni. Mert aki gyűlöl, annak gond van a fejében. Akàr gyerekek felé irànyul, akàr rasszista, akàr homofób...stb. Egyébként keress gyerekmentes csoportokat, oldalakat. Ott talàlhatsz hozzàd valót:)
2018. jún. 26. 23:49
 26/30 A kérdező kommentje:
nem kedvelem őket így mondom akkor. :)
2018. jún. 26. 23:51
 27/30 anonim ***** válasza:
70%
A válaszokból kiderült, hogy azért kell a gyerek, hogy öregen legyen, aki kivakar a kulából, továbbá ha nem csinálsz purgyét, cicásnéni/kutyásbácsi leszel. Ja, meg mi is voltunk gyerekek, ezért kötelező szeretni őket. Minő érvek, fogjátok már fel, hogy van, aki eltér a társadalmi normák ezen részétől.
2018. jún. 27. 05:22
 28/30 anonim ***** válasza:
83%

A baj csak az, hogy a gyerekekre sem számíthatsz, hogy kivakarnak a kulából, de ezt sokan elfelejtik. Idősotthonban dolgozom. Kb. mindnek van gyereke aztán mégis ott végzik. Addig még megtűrik otthon, amíg van este és ellátja magát. De ahogy egyre inkább mutatkozni kezdenek a demencia jelei, esetleg inkontinens lesz a kedves apuka/anyuka vagy a felügyeletet nem tudják megoldani mert dolgoznak a gyerekek, máris bedobják egy ilyen intézménybe. Nem hibáztatom őket, a mai világban szinte lehetetlen otthonmaradni és ápolni az idős, beteg szülőket hisz a családot el kell tartani, de ne vegye senki biztosra hogy ha gyerekeket szül, otthon a családdal, unokákkal korülvéve fog meghalni.

2018. jún. 27. 08:56
 29/30 anonim ***** válasza:
63%

Én nem gyűlölöm a gyerekeket, de tény, hogy nem vagyok oda értük. Egy-kettőt kifejezetten kedvelek, de jelenleg nem akarok. Azt nem tartom elképzelhetetlennek, hogy pár év múlva majd akarni fogok. Viszont rengeteg nő ismerősöm van, akiket ki lehet kergetni a világból a gyerekekkel. A közelebbi nő ismerőseimnek legalább a feléről tudom, hogy nem szeretnének gyereket.

Én mindenféle nővel találkozom, olyat is ismerek, aki kb. kamasz kora óta készül az anyaságra és semmi más nem foglalkoztatja, sem karrier, sem hobbi, semmi, csak a gyerek és olyat is ismerek, akik annyira boldogan elvannak a munkájukkal, hobbijukkal, párkapcsolatukkal, barátaikkal, hogy egyáltalán nem hiányzik nekik egy gyerek.

Ja, és pl. a gyerektelen ismerőseim közül csak nagyon kevésnek van állata, de ők is helyén kezelik az állattartást, tehát nem pótlék nekik.

2018. jún. 27. 13:42
 30/30 anonim ***** válasza:
45%
hajrá! öregedj meg egyedül! hát tudod te a választ!
2018. jún. 27. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!