Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban a nagy darab férfiak előnyben vannak a vékonyakkal szemben a nők szemében?
Az IZMOS,KISPORTOLT férfiak vannak előnyben, szimplán nagydarab lehet az aki el van hízva/magas,de pettyhüdt testű.Ezekben nyílván semmi vonzó nincs. Szerintem minden nőnek a sportos pasik tetszenek,ha vékony alkatú vagy szálkásíts,a szálkás test is szexi.
21/L
Abba lehetne hagyni a vékony, kövér, alacsony, gyámoltalan problémakör körbejárását?
Felesleges feszegetni, hogy melyik nőnek mi fog bejönni, mert egy válaszoló se próféta.
Ha valaki szeret, nem fogja érdekelni, fogjátok már fel.
hát nem hinném hogy egy sörhas-tescos szatyor ízesítéssel kenterbe vágna vki is a lányok szemében...
193|75|25|F
Tapasztalatból mondom, hogy nem. Én 187cm vagyok és 105-110kg, és nagyon sok nőtől kaptam már meg hogy ez sok, félelmetes és hasonlóak. Nem vagyok kövér, férfi 56-58 méretet hordok, alul a kisebbet. Ilyen magasság mellett a 70-75kg srácokat jobban elfogadják, mint engem, ez tapasztalat.
Az egyik barátnőm elmagyarázta, hogy szerinte mi a szexi egy férfiban, 5-10% testzsír és kb annyi izom mint egy 14 éves középiskolás srácon, valami válla legyen ,mert egyébként túl nőies testalkata lenne, minimálisan szükséges szálkás izomzattal és jó vékony bőrrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!