Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai világban nehéz gyermekgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban nehéz gyermekgyűlölő barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Utálom a kisgyerekeket állandóan nyávognak, sírnak, meg idegesítőek számomra és hasonló gondolkodású gyermekellenes barátnőt szeretnék magamnak. Gyakran érzem azt, hogy elborul az agyam, ha egy gyerek nekiáll óbégatni mellettem...ha nincs ilyen nő, akkor inkább egyedül öregszek meg...29/F
2018. jún. 26. 19:43
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
44%
OMG!Nagy az isten állatkertje!
2018. jún. 26. 20:05
 12/30 A kérdező kommentje:
A nagy hős anyukák tudtam, hogy megjelennek :D Köszi a csoportot, biztos találok valaki hozzám hasonlót. :)
2018. jún. 26. 20:07
 13/30 peca1000 ***** válasza:
36%

Ha kisállatot akarsz majd tartani (pl: kutya) az végig olyan lesz mint egy gyerek, vagy még rosszabb :)

Kölyökként, míg szobatisztaságra neveled, törölheted fel a pisit-kakit utána, és az külön szám, mikor ő vagy te is belelépsz és végigmászkálod e a lakást, mire észreveszed :)

Ezt onnan tudom, hogy most van egy 4 hónapos, nagyon eleven spániel kölykünk, kis imádnivaló cukorfalat :)

2018. jún. 26. 20:39
 14/30 anonim ***** válasza:
56%

Nem szeretem a gyerekeket nem vagyok oda értük nem is szeretnek szülni . Nem szeretnek egy életről gondoskodni hogy tolem függjön ekkora felelősség teher nyűg nem kell a nyakamba.

Egy életem van és ebbe nem fer bele egy gyerek. Nem fogok és nem is akarok semmiről lemondani egy gyerek miatt.

Van kutyám szeretem de nem olyan beteges módon ahogy irta valaki az előbb

Sok nő van aki nem szeretne gyereket csak sajnos el vannak ezért ítélve

2018. jún. 26. 20:42
 15/30 A kérdező kommentje:
Inkább egy kisállatot gondozok, mint egy kis t@knyost
2018. jún. 26. 20:44
 16/30 anonim ***** válasza:
49%
Nem, sőt. Olyan barátnőt nehéz találni, aki nem gyermekgyűlölő.
2018. jún. 26. 20:52
 17/30 A kérdező kommentje:
16 végre valaki :)
2018. jún. 26. 20:52
 18/30 anonim ***** válasza:
62%

#11-es vagyok, és nem vagyok anyuka. De apuka is majd csak később.

Amúgy arra próbáltam rávilágítani, amire már páran szintén, hogy a "nem szeretem a gyerekeket" =/= "gyűlölöm a gyerekeket". Mert az első egy szubjektív egyéni vélemény, ami bárki számára elfogadható és tolerálható álláspont, a második viszont egy lelki defektre utal, jellemző az általad is leírt pszichopátiás tünet ("Gyakran érzem azt, hogy elborul az agyam, ha egy gyerek nekiáll óbégatni mellettem...").

Akár tetszik, akár nem, sajnos az ember úgy van ösztönileg összerakva, hogy pozitív a viszonya a kisgyerekekhez, akkor is, ha nem a sajátjai. Ha a saját gyerek nemzésétől el is zárkózik az még egy tolerálható, normális álláspont, de kifejezetten gyűlöletet táplálni irántuk már beteges, deviáns létállapot.

2018. jún. 26. 21:09
 19/30 anonim ***** válasza:
20%
Valószínűleg te nem nyávogtál, sírtál és hisztiztél kiskorodban! Szégyellhetnéd magad...
2018. jún. 26. 21:30
 20/30 anonim ***** válasza:
53%

Remélem, hogy nehéz.

Nem akarok gyereket, nem különösebben rajongok értük, de a rokon gyerekekkel semmi bajom. Jelenleg egy háziállat se fér bele az életembe.

Viszont soha nem tudnék kapcsolatot elképzelni olyannal, aki hozzád hasonlóan gondolkodik. Ez már beteges.

Sajnos láttam már olyat, hogy egy vén marha ráordított egy síró kisgyerekre a patikában, de véletlenül se engedte volna előre az anyjával. Bocs, de ilyen hirtelen agyelborulás nem hiányzik.

2018. jún. 26. 21:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!