Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is van úgy vele, hogy úgy érzi, hogy ebben a felgyorsult világban elmegy mellette az élet?
26/F vagyok. Dolgozom, mellette vannak befektetéseim is Hazamegyek, eszem, iszom, alszom, elmegyek vásárolni,netezek, stratégiai játékot játszom,filmet nézek, edzem kb. ilyen egy átlagos napom,...Vannak barátaim(bár jó részük külföldön él), akik itthon vannak velük kb. havonta 2-3 alkalommal találkozom elmegyünk étterembe,színházba,koncertre. Évente 2-3x külföldre síelni, tengerpart stb.
Nincs egy ilyen közösség vagy társaság amibe rendszeresen eljárnék, neten kívül sehol nem tudok lányokkal ismerkedni. Voltam már fent társkeresőn, több lánnyal is eljutottunk a randiig, de valahogy egyikük sem fogott meg annyira élőben, így nem lett folytatása a dolognak. Csak azt vettem észre az elmúlt időben, hogy mintha elmenne mellettem az élet. Úgy jól elvagyok a bőrömben, de valahogy olyan gyorsan telik és így utólag visszagondolva szinte csak ilyen teljesen sablonos dolgokkal töltöm az időmet. Nem is nagyon költök így semmire kajánt meg néhány utazáson kívül, csak gyűlik a pénzem pedig nem is olyan sok a fizetésem, meg a befektetéseim se mindig kamatoznak olyan jól, aztán mégis minden hónap végén bőven tudok félretenni. Igazából nem tudom, mire kéne költenem, mert úgy kifejezetten semmire sincs szükségem. Megvan mindenem, de valahogy azt érzem, hogy teljesen eltékozlom az időmet felesleges időtöltésekre.
De jó dolga van kendnek, hogy mindened meg van! De ezzel ne vágj fel.
" teljesen eltékozlom az időmet felesleges időtöltésekre."
Akkor mi tart vissza attól, hogy ezen változtass? Minden csak tőled függ!
És kinek mi a felesleges?
Más nem szeret olvasni, én igen, engem nagyon ki tud kapcsolni.
Szóval a szabadidőddel egyedül te rendelkezel, te osztod be az idődet.
Ha valami nem tetszik, akkor változtass rajta. :)
Én is hasonlóan érzem sajnos, hogy elmegy az életem...
24/N
Én is így érzek; néha szabályosan álmatlan éjszakáim vannak amiatt, hogy a "lehetőségek világában" ahol a bolygó bármely pontjára elmehetnék, a net segítségével bárkivel megismerkedhetnék, és rengeteg kikapcsolódási lehetőség közül válogathatnék, én hagyom, hogy észrevétlenül, visszafordíthatatlanul elpárologjon a fiatalságom.
Viszont ez az én hibám, nem a rohanó világé, mert bár kezdetben gátlásos voltam, és ezért nem akartam/mertem belekezdeni dolgokba, most már teljes apátiát érzek minden iránt.
DE! Elhatároztam, hogy ha kell, erőnek erejével fogok ezen változtatni, és szerintem neked is ezt kéne tenned.
A legegyszerűbb talán kinézni valami szabadidős tevékenységet (pl valami sportot) és még ha ímmel-ámmal is, de érdemes beiratkozni rá. Más az, ha emberekkel kapcsolódsz ki, mintha egyedül, és még ha nem csinálsz semmi extrát, nem fogod olyan üresnek érezni az életed.
Ha egy boldog pérkapcsolatban élnél akkor is feltennéd ezt a kérdést?
Mert nem tudom mi köze a kérdésednek a felnőtt párkapcsolatok kategóriához, de ez olyan mintha egy barátnőt hiányolnál.
Kérdésedre válaszolva jelenleg pont ezt érzem én is. Remélem már nem sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!