Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is van úgy vele, hogy úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy vele, hogy úgy érzi, hogy ebben a felgyorsult világban elmegy mellette az élet?

Figyelt kérdés

26/F vagyok. Dolgozom, mellette vannak befektetéseim is Hazamegyek, eszem, iszom, alszom, elmegyek vásárolni,netezek, stratégiai játékot játszom,filmet nézek, edzem kb. ilyen egy átlagos napom,...Vannak barátaim(bár jó részük külföldön él), akik itthon vannak velük kb. havonta 2-3 alkalommal találkozom elmegyünk étterembe,színházba,koncertre. Évente 2-3x külföldre síelni, tengerpart stb.

Nincs egy ilyen közösség vagy társaság amibe rendszeresen eljárnék, neten kívül sehol nem tudok lányokkal ismerkedni. Voltam már fent társkeresőn, több lánnyal is eljutottunk a randiig, de valahogy egyikük sem fogott meg annyira élőben, így nem lett folytatása a dolognak. Csak azt vettem észre az elmúlt időben, hogy mintha elmenne mellettem az élet. Úgy jól elvagyok a bőrömben, de valahogy olyan gyorsan telik és így utólag visszagondolva szinte csak ilyen teljesen sablonos dolgokkal töltöm az időmet. Nem is nagyon költök így semmire kajánt meg néhány utazáson kívül, csak gyűlik a pénzem pedig nem is olyan sok a fizetésem, meg a befektetéseim se mindig kamatoznak olyan jól, aztán mégis minden hónap végén bőven tudok félretenni. Igazából nem tudom, mire kéne költenem, mert úgy kifejezetten semmire sincs szükségem. Megvan mindenem, de valahogy azt érzem, hogy teljesen eltékozlom az időmet felesleges időtöltésekre.

2018. ápr. 10. 21:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem.

Megélem az életet, nem csak "teszem a dolgom".

Írtad, hogy rendszeresen jársz koncertekre, színházakba, havi 2-3 alkalommal. Azaz majdnem minden hétvégén. Miért nem ott ismerkedsz személyesen a társkereső helyett?

Egyrészt nem zsákbamacska, másrészt nem igényel plussz időt sem, miközben szórakozol megszólítasz egy számodra vonzó nőt.

2018. ápr. 11. 05:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben szoktak az emberek jótékonykodni, önkénteskedni, azoknak segíteni, akik még ide nem jutottak el.
2018. ápr. 11. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!