Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Férfiak! Nektek bavált az online ismerkedés?
Akármilyen oldalon is, bármilyen társkeresőn, vagy Facebookon, esetleg itt...
Én nő vagyok, és tettem egy próbát az egyik haverom képével. Nem akartam elhinni, hogy a férfiaknak tényleg ekkora szívás online ismerkedni. (Közösen próbáltuk ki a profilt, nem csak lenyúltam a képet.) Egy amúgy átlagos fiú, nem kimondottan szép fiú, de nem is csúnya. Viszont olyan srác, aki amúgy kedves, megértő, ha megismered abszolút jó partner, csak beszélgetni kell vele, adni neki esélyt. Hát, nagyon meg voltam lepve azon, amit tapasztaltam. A legcsúnyább lány is, aki szóba állt a profilunkkal, (a barátom tényleg elment volna valamelyik lánnyal randizni, ha lett volna rá érdemes), még a legelcseszettebb is, aki írni se tudott kb, ki volt hegyezve arra, hogy amúgy egyedül lakik-e a srác, autója van-e, stb? Aki meg szebb volt, az többnyire kb egy kölcsönös szia után, vagy egy "Hogy vagy?" után vissza se írt, vagy tök érdektelen volt. Pedig nem írtunk senkinek sem paraszt dolgokat, csak próbáltunk társalogni. Én nehezen tudom elképzelni, hogy a mai világban pasiként megérné online ismerkedni.
Nem, és nem!
A régész sem talál leletet a könyvtárban!
Írtak már róla több könyvet is, csak nem ingyenes, de a lényeget már tudom belőle.
Átlag külsőt fel lehet tuningolni annyira, hogy virtuális jóképű legyen és ez elvileg elég.
De rengeteg videó is van, ami ezzel foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!