Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető hogy egy férfi online ismerkedés alatt azt írja a nőnek, hogy bárkitől megvédené, őt sose bántaná, illetve megbízhat benne?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 21:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%
Akiknek bizonygatniuk kell, hogy ők milyen megbízhatóak, azok többnyire nem azok.
2018. ápr. 8. 21:31
 2/16 anonim ***** válasza:
41%
Miért ne lehetne reális, ha megszerette a másikat? Nem minden szó mögött áll hazug politikus.
2018. ápr. 8. 21:34
 3/16 anonim ***** válasza:
89%
Ez a duma még a randin is gáz lenne, nemhogy online és ismeretlenül. Jogosan gyanakodhatnál ezeket olvasva/hallva, hogy vajon azért bizonygatja ezeket ennyire nyomatékosítva, mert valójában mint ember, ennek homlokegyenest az ellenkezője?
2018. ápr. 8. 21:35
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Hát ilyen tuti nem mondanék egy olyan nőnek, akivel pár napja beszélek...Talán azt hiszi ezzel imponál a nőnek, hogy jajj végre egy igazi férfi aki megvéd.

Amúgy ezek üres szavak, amivel jobb színben akarja feltüntetni magát, de elég gáz hogy ilyenekkel...ezt úgy is a nő látja majd ha úgy alakulna a dolog hogy komolyra fordul.

2018. ápr. 8. 21:39
 5/16 anonim ***** válasza:
58%

miért bizonygatná hármas? mi van ha épp mesél valami rosszat neki a másik és ezzel is bíztatná?

mi van ha már hónapok óta ismerkednek?

negatív emberek gyülekezete a GYK...

2018. ápr. 8. 21:40
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Nekem az az ember mondta a legtöbbször, hogy nem akar bántani, és nem is fog, akitől a legnagyobb lelki sérüléseket gyűjtöttem be. Érdemes elolvasni a skorpióról és a békáról szóló tanmesét.

Szóval én már nem hiszem el azt a mondatot, ami úgy kezdődik, hogy "én sosem".

2018. ápr. 8. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
29%

Soha nem bántottam egy nőt sem. Volt olyan, hogy ismerkedésnél szóba került a bántalmazás (mert átéltek már ilyet vagy mert az ismerősüknél láttak vagy szimplán a mostani meto miatt) és rákérdeztek. Szóval, szerintetek, amiért én őszintén azt mondtam, ami a kérdésben szerepel, ezért nőket bántalmazok?

Hahó, gyk felhasználók! Nem érzitek, hogy paranoid és beteg a hozzáállásotok?

2018. ápr. 8. 21:55
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Én sosem írnék neked ilyet. :D
2018. ápr. 8. 21:56
 9/16 anonim ***** válasza:
80%

Pontosan az van amiket írtak, aki folyton bizonygatni akar az pont az ellenkezőjét fogja tenni.

Normális férfi vagyok, több nő is mondta, én ezt sosem hozom fel, mindig azt mondom kinek mi a normális. Ismerj meg aztán eldöntöd megfelel e neked milyen vagyok. De bizonygatni, hencegni, nem fogok.... Amúgyis mindenkinek vannak hibái.

10/16 anonim ***** válasza:
64%
Kedves utolsó, online ismerkedésről beszélünk, én úgy értelmezem a kérdést, hogy randi még nem volt.
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!