Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető hogy egy férfi online ismerkedés alatt azt írja a nőnek, hogy bárkitől megvédené, őt sose bántaná, illetve megbízhat benne?
Hát ilyen tuti nem mondanék egy olyan nőnek, akivel pár napja beszélek...Talán azt hiszi ezzel imponál a nőnek, hogy jajj végre egy igazi férfi aki megvéd.
Amúgy ezek üres szavak, amivel jobb színben akarja feltüntetni magát, de elég gáz hogy ilyenekkel...ezt úgy is a nő látja majd ha úgy alakulna a dolog hogy komolyra fordul.
miért bizonygatná hármas? mi van ha épp mesél valami rosszat neki a másik és ezzel is bíztatná?
mi van ha már hónapok óta ismerkednek?
negatív emberek gyülekezete a GYK...
Nekem az az ember mondta a legtöbbször, hogy nem akar bántani, és nem is fog, akitől a legnagyobb lelki sérüléseket gyűjtöttem be. Érdemes elolvasni a skorpióról és a békáról szóló tanmesét.
Szóval én már nem hiszem el azt a mondatot, ami úgy kezdődik, hogy "én sosem".
Soha nem bántottam egy nőt sem. Volt olyan, hogy ismerkedésnél szóba került a bántalmazás (mert átéltek már ilyet vagy mert az ismerősüknél láttak vagy szimplán a mostani meto miatt) és rákérdeztek. Szóval, szerintetek, amiért én őszintén azt mondtam, ami a kérdésben szerepel, ezért nőket bántalmazok?
Hahó, gyk felhasználók! Nem érzitek, hogy paranoid és beteg a hozzáállásotok?
Pontosan az van amiket írtak, aki folyton bizonygatni akar az pont az ellenkezőjét fogja tenni.
Normális férfi vagyok, több nő is mondta, én ezt sosem hozom fel, mindig azt mondom kinek mi a normális. Ismerj meg aztán eldöntöd megfelel e neked milyen vagyok. De bizonygatni, hencegni, nem fogok.... Amúgyis mindenkinek vannak hibái.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!