Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Férfiak! Nektek bavált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Férfiak! Nektek bavált az online ismerkedés?

Figyelt kérdés

Akármilyen oldalon is, bármilyen társkeresőn, vagy Facebookon, esetleg itt...

Én nő vagyok, és tettem egy próbát az egyik haverom képével. Nem akartam elhinni, hogy a férfiaknak tényleg ekkora szívás online ismerkedni. (Közösen próbáltuk ki a profilt, nem csak lenyúltam a képet.) Egy amúgy átlagos fiú, nem kimondottan szép fiú, de nem is csúnya. Viszont olyan srác, aki amúgy kedves, megértő, ha megismered abszolút jó partner, csak beszélgetni kell vele, adni neki esélyt. Hát, nagyon meg voltam lepve azon, amit tapasztaltam. A legcsúnyább lány is, aki szóba állt a profilunkkal, (a barátom tényleg elment volna valamelyik lánnyal randizni, ha lett volna rá érdemes), még a legelcseszettebb is, aki írni se tudott kb, ki volt hegyezve arra, hogy amúgy egyedül lakik-e a srác, autója van-e, stb? Aki meg szebb volt, az többnyire kb egy kölcsönös szia után, vagy egy "Hogy vagy?" után vissza se írt, vagy tök érdektelen volt. Pedig nem írtunk senkinek sem paraszt dolgokat, csak próbáltunk társalogni. Én nehezen tudom elképzelni, hogy a mai világban pasiként megérné online ismerkedni.

2018. jún. 25. 20:25
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
40%
"Én nő vagyok" Dehogy vagy te nő...
2018. jún. 25. 20:27
 2/24 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos valóban nem érdemes. A legtöbb nő, esélyt sem ad a férfinak.
2018. jún. 25. 20:28
 3/24 A kérdező kommentje:
Tényleg nő vagyok. :D De most ezen ne akadjunk fenn, mert nem az volt a kérdés, vajon nő vagyok-e, vagy sem? :D
2018. jún. 25. 20:29
 4/24 anonim ***** válasza:

Próbáltam, sajnos túlságosan is benne voltam (tinder). Szinte futószalagon jöttek a randik, ismertem meg az embereket, majd csalódtam a legtöbb esetben. Eleinte komoly szándékkal kezdtem, majd lesz ami lesz alapon voltam fent, nem kerestem a kalandot, de nem is utasítottam el.

Hiába voltunk el tök jól neten élőben mindig valahogy idegennek tűnt az egész, aztán azt vettem észre, hogy szinte már rutinszerűen csinálom, rutinszerűen terelem a beszélgetést és elegem lett.

Egy komoly kapcsolatom lett belőle, de az se volt nagy szerelem.

Azt mondom, hogy új embereket megismerni jó, kicsit kalandozni, esetleg állandó szexpartnert is lehet találni, viszont komoly kapcsolatot már nem itt keresnék.

24/f

2018. jún. 25. 20:33
 5/24 anonim ***** válasza:
76%

Akkor meg nekem, mint férfinak ezzel nem mondtál semmi újat, ez legfeljebb számodra lehetett az újdonság hatásával.

Ezért pofázom sokszor, hogy a lányoknak virtuálisan kristálytisztára van nyalva a popójuk, mégis rinyálnak, hogy "jaj a férfiak nem vesznek észre" aha...

2018. jún. 25. 20:35
 6/24 anonim ***** válasza:

Nekem nem vált be,bár tartósan eggyik oldalon sem vagyok fent ismerkedni.

Itt még talán lett volna,de nagy volt a távolság,igy nem lett belőle semmi.

Ennek kb 2 éve.

Azóta semmi érdemleges.

Pedig szeretek ismerkedni.

30/f

2018. jún. 25. 20:39
 7/24 anonim ***** válasza:

Utolsó

Merre laksz?

2018. jún. 25. 20:41
 8/24 anonim ***** válasza:
Használtam én is a tindert. A napokban töröltem magam mert rájöttem nincs úgy konkrétan szükségem rá. Amit tapasztaltam hogy általában tényleg szinte kép alapján ítélnek az emberek. Pl én nem is szíveztem be olyan embert akinek egy normális bemutatkozása nem volt. Nem kell komolyan venni a tindert. Volt már match-em de általában a gond ott az volt hogy akivel volt közös téma meg érdeklődés az mind nagyon messze lakott, akik meg a közelemben azok meg mind monoton emberek voltak.
2018. jún. 25. 20:41
 9/24 anonim válasza:
92%

Tudom, hogy srácoknak szól a kérdés, de nőként se sokkal egyszerűbb.

Aki nem szexpartnert keres, az általában totál meg van keseredve az eddigi kudarcaitól. A nők se különbek mellesleg. Elront minket ez a hatalmas reklámszerű életreklámozás, amit az instagram, facebook, meg a hasonló oldalak idéznek elő.. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy a nők a párjukból akarnak megélni, meg meseszerűen hurcolásztatni a seggüket, stb. Ez a kevésbé okos kategória. Az okosabb (és esetlegesen szebb) kategória vagy az előzőt csinálja nagyobb volumenben, vagy irreálisan nagy elvárásokkal néz szembe a felhozatallal...Meg hát vannak ugyebár kivételek, senki ne vegye magára, ha nem inge. És van egy része a nőknek, akik komolyat szeretnének, de elvárásaik miatt vagy egyéb dolgok miatt mégsem járnak sikerrel. (Na meg persze, mindig vannak sikertörténetek, de azokat ritkán halljuk)

Nekem szinte egy kevés kivétellel csak internetről lettek kapcsolataim. Jobb is, rosszabb is. Szerencse kell a hozzánk passzoló emberek megtalálásához. Ami azért sem egyszerű, mert az amúgy is személytelen platformokon, alig mutat a legtöbb ember őszintét, mindenki el akarja adni magát, vagy nem ír magáról semmit, és vagy elsiklik az ember figyelme fölötte, vagy sem.

2018. jún. 25. 20:47
 10/24 anonim ***** válasza:

Hát igen, ez sajnos ilyen, sőt én már annak is tudtam örülni, ha valaki visszaírt egyáltalán, ez úgy 100-ból 5, és akkor is vagy meggondolta magát és letiltott, vagy elmondta, hogy ő csak szórakozásból van fent vagy ahogy mondod tök érdektelen volt vagy csak egyszerűen nem volt meg az összhang.

Nőként milliószor könnyebb, sokkal szélesebb a paletta, amiből válogathatnak, mivel 5x annyi férfi van fent, (ezt megnéztem, nem úgy találom ki.)

Aztán az se utolsó, hogy a saját városomból alig van lány, majdnem mindig távrandira kellett volna számítanom, a lányok meg mindig találnak férfit a közelben, tegyük fel egy Szegedi lány keres társat, akkor Szegeden lesz neki átlagosan 5 találat, ugyanez egy férfi esetében max 1 találat. Budapesten persze más a helyzet, én most vidékről beszélek.

2018. jún. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!